Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az, hogy utálok...

Miért van az, hogy utálok olvasni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg nem az a gond h nem mindenki szeret olvasni. En pl. imadok olvasni..szo szerint falom a konyveket (de azert enm vagyok egy olyan szemuveges, fogszabajzos konyvmoly)csak szeretek olvasni. Es ez nem is a megfelelo kifejezes:en - es akik szertunk olvasni, nem magat az olvasast szeretjuk hanem azt amit olvasunk, hogy mikor kezedbe veszel egy konyvet es olvasod, elkezdenek porogni elotted a kepek tisztara mintha filmet neznel. Es asszem hogy itt lehet a gond azokkal akik nem szeretnek olvasni (vagyis nekem az irodalom tanarom azt mondta hogy azert mert jo a kepzelo tehetsegem) van aki mikor olvas csak azt latja ami tenyleg elotte van vagyis egy feher lapot tele beukkel. En ha visszaemlekezek egy konyvre soha nem a boritoja ugrik be vagy eppen a helyseg ahol olvastam azt a konyvet hanem a foszereplo arca, haza, vagy a kedven jelenetem.

Az iskolaban is amikor csak lehetosegem van ra az orak alatt (foleg tortenelem) csak olvasok es 5 perc mulva mar ki is csengettek.Csak ugy mulik az ido es eszre se veszem.

A barataim se ertik hogy mit szeretek benne..de e ezt mar megszoktam.

Vagy pl. kell hozza egy adag eggyuterzes..mert ha valakinek olyan a felfogasa hogy,,mit erdekel enem mas ember elete: akkor nem tudja aterezni a szereplok oromet banatat stb.

Lehet hogy egy nagy hulyeseg amit ide leirtam..de nekem ezek a tapasztalataim (es igy kutyafuttaban nem tudom rendesen osszeszedni a gondolataimat).

De mindenesetre ha nem megy akkor ne eroltesd. En oszinten sajnalom az olyanokat akik nem tudnak elvezni egy jo regenyt vagy barmit...istenem mi mindenrol lemaradtok!!! De ehhez ilyen szivvel kell szuletni.

2009. aug. 8. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem jó knyveket olvasol...
2009. szept. 26. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretsz olvasni, még nem találtad meg a megfelelő könyvet. ( J. K. Rowling mondta:)
2015. okt. 21. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet olyan életheyzetben az ember, hogy nem köti le a könyv. Van olyan szituáció, amikor vagy kimerült vagy fizikailag nincs jól ahhoz, hogy belemerüljön egy könyvbe vagy a lelkiállapota akadályozza meg ebben.

Továbbá van, amikor az ember nem a megfelelő könyvet veszi a kezébe. Én olvastam nemrég egy könyvet, egyáltalán nem tudta megtartani a figyelmemet, egyrészt a stílusa nagyon bántotta a szememet, "Megcsiklandoztam a férfiasságát" az egyszerű piszkáltam, cukkoltam, ugrattamm, abajgattam, provokáltam, stb helyett. Másrészt a történet nem tudtam megtartani a figyelmemet, így nem tudtam felfogni, hogy mi történik, maga a történet is unalmas, összecsapott volt, de ahogy az író tálalta, borzalmasnak éreztem.

Ha csak ilyen könyvek akadtak volna a kezembe, valószínűleg én is utálnék olvasni.

2022. márc. 16. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!