Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az, hogy utálok...

Miért van az, hogy utálok olvasni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

hallod ezt már énis megkérdeztem magamtól,de aztán rájöttem hisz a válasz egyszerű:D

Szoktam olvasni,hogy fejlesszem a szókincsmet,de huzamosabb ideig nemtud lekötnia könyv. Egyszerűen nem ,,élvezem" tehát hamar megunom.HOgy mi ennek az oka,egyszerű:nemszerethet mindenki olvasni

2009. júl. 30. 21:44
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Eddig nem a megfelelő könyveket olvastad.Vagy csak nem tudsz olvasni,és nem érted meg,amit olvasol.
2009. júl. 30. 21:44
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Bővebben? :D
2009. júl. 30. 21:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát kb. tök elképzelhetetlennek tartom h egy hosszú könyvet kiolvassak.(ÉN!)
2009. júl. 30. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
mert szűk az érdeklődési köröd :) vagy egyszerűen, még nem találtál rá arra a könyvre, amiben arról olvashatsz ami érdekel. ezért írtam fentebb, nem sértésből.
2009. júl. 30. 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém is utált olvasni régen, ráerőltettem a Harry Potter 1. részét, és eleinte nehezen ment, de nem bántam meg, mert utána már magától elolvasta a 2.-at, 3.-at, stb. A kötelező olvasmányokat nem szokta elolvasni, mert nem köti le, de azóta imád olvasni, mindig olvas valamit.

Kérj tanácsot haveroktól, hogy ők milyen izgalmas könyvet ajánlanak, kérj kölcsön pár könyvet is, aztán olvass! :) Ha meg nem válik be, hát akkor igaz az első válasz, nem szerethet mindenki olvasni :)

2009. júl. 30. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez van.:)

Pedig olvasni jó dolog, sok jó könyv van a világon.

Amúgy sokan akik nem szeretnek olvasni lenézik őket, pedig nem kell. Ez olyan, mintha utálnád a zenét, vagy ilyesmi.

2009. júl. 30. 23:23
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Én sem szeretek. Azért nem, mert nem érdekelnek a könyvek. Korábban én is így voltam vele, hogy csak nem találtam meg a jó könyvet. Vettem négy Stephen King könyvet, elkezdtem olvasni, érdekes volt, majd a közepe felé meguntam mindet. Tényleg van, aki nem szeret olvasni, és te köztük vagy. Ezzel semmi baj nincs. Ha nagyon szeretnéd erőltetni, először próbálj venni egy manga könyvet, olvasgasd azt, abban viszonylag kevés a szöveg, élvezhetőbb mint egy könyv, és kultúr dolog mangát olvasni. Pl: Dramacon.
2009. júl. 30. 23:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek van egy "ugródeszka szerű" könyve, ami nagyon olvastatja magát, és esetleg ennél talál rá a stílusára. Nehéz ügy, én is próbálok néha egy-egy havernek könyvet adni a kezébe, de ha más az ízlése, akkor nem jön be neki.
2009. aug. 1. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az iskolába megutáltatták veled az órákon az olvasást a történelmi eseményekkel/személyekkel.
2009. aug. 2. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!