Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mi lesz az SZJG...

Szerintetek mi lesz az SZJG 8-ban?

Figyelt kérdés
Kiolvastam már a 7-et és eléggé megdöbbentem a végén. Szerintetek mi lesz a következő kötetben? Nagyon érdekelnének az ötletek. Mert szerintem Reni talán össze fog veszni újra a szüleivel. :(( Corteznél pedig... Azt nem tudom. Csak remélem hogy nem olyan rossz. :(

2012. szept. 7. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Lapok, azokon pedig betűk, melyek Leiner Laura tollából valóak, és megtudod, amint megjelent a 8. kötet!
2012. szept. 7. 21:12
 2/6 anonim válasza:
Szerintem Reni szülei megdöbbennek majd,aztán pedig azt akarják,hogy menjen párizsba egyetemre.Majd azt mondják,hogy ne butáskodjon,és cortezt itt kell hagynia,meg hogy legyen vége ennek a gyerekszerelemnek.Reni majd összeveszik a szüleivel,és teljesen tanácstalan lesz,mert nem akarja itt hagyni virágékat és persze cortezt sem.De nem tudja cortez hova fog menni.Én elképzelhetőnek tartom,hogy elfogadja a z ösztöndíjat és cortez is párizsba megy tanulni valamit,de lehet hogy szétmennek.Ezt nem akarom. (ez az én véleményem,biztos más lesz)
2012. szept. 8. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem reni elmegy párizsba, cortez meg steward lesz :) remélem nem mennek szét. :)

de majd kiderül. :)

2012. szept. 8. 19:19
 4/6 Norccy02 válasza:
Szerintem Reni szülei rábízzák Renire a döntést, mert már tudják, hogy ez nem csak egy gimi szerelem hanem ez komolyabb annál Cortez meg marad Renivel és vagy kimennek mind a ketten Párizsba vagy maradnak.
2012. szept. 9. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, egyetértek. Sztem is valahogy így lesz.
2012. szept. 9. 18:38
 6/6 anonim válasza:
remélem eyüttmaradnak és happy end lesz :)
2013. jan. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!