Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A SZJG 6. részében az, hogy...

Vadoc02 kérdése:

A SZJG 6. részében az, hogy "Viki kiborítja a bilit" az pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Spoiler következik!:)

Pontosan azt jelenti, hogy amikor Viki rádöbben, hogy "Cortez és Reni...", akkor mindenkinek elmondja (vagy inkább elordítja...) a véleményét, ami nem pozitív.:D Ricsi jól beégeti, ezután pedig Viki elhúz a fenébe.:) Röviden: Viki kiborul, és nem látjuk többet. Ennyi.:) Remélem hasznos választ adtam.:)

2012. szept. 7. 16:09
 2/10 A kérdező kommentje:
igen hasznos volt köszönöm! :) amugy meg hála az égnek h eltűnik nekem nagyon nem volt szimpi :D
2012. szept. 9. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülök.:) Én sem szerettem, sőt...:D
2012. szept. 10. 17:31
 4/10 A kérdező kommentje:
igen nagyon ellenszenves karaktere volt! de viszont én ugy gondolom hogy kellett a könyvbe mert így izgalamsabb lett! és volt kit utálni..:D
2012. szept. 11. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy ellenszenves karakter volt, de a való életben is nagyon sok ilyen lány van. Sajnos. Ismerek is jó párat.
2012. szept. 12. 10:47
 6/10 A kérdező kommentje:
én szerencsére nemsokat ismerek! de azért kellett ez a karakter a könyvbe hogy érdekesebb és izgalmasabb legyen. legalábbis szerintem! :)
2012. szept. 18. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek beolvas, kb. ezt jelenti. De csak nevetnek rajta, nem veszik a lelkükre.
2012. szept. 20. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ezt a lányt nem is szereti senki még Cortez sem....

Ammúgy meg az elöttem válasszolóknak adok igazat mert 100% hasznos válasz :)...

2012. okt. 17. 11:31
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
tudnám miért utálja mindenki Vikit...engem legjobban Reni karaktere idegesít.Ez megy az ötödik rész végéig:Cortez után sírás. Aztán az ötödik résztől(ugye akkor összejönnek.Mert Corteznek valami hatalmas baja lehet):Bőgés mert hogy Corteznek JAJJ van élete és sok dolga ezért nem tud azonnal folyamatosan vele lenni.igeen. Aztán mire eljutunk a hatodik részig,ugyan tetszik nekünk a könyv(mert nem csak Reni van benne) De már a hajunkat tépjük hogy MIÉRT ilyen idegölő ez a csaj?!?Ekkor pedig Cortez majdnem kirúgatja magát,mert a barátnőjének az úgy jó. Végül Reni tökéletesen boldog. pff.. Ja spoiler volt.
2015. márc. 16. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor Zsoltiék garázsábañ együtt vannak dd ő is beállít de őt nem hívta senki. Elordítja magát hogy ők milyen szánalmas egy társaság, majd mikor elment , Cortezék kiröhogik őt.
2016. jan. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!