Szorcsik Viki tényleg terhes?
Én is alig akarom elhinni..O.o
Bár nem igazán kedvelem mióta szerepelt Sp klippjében...mégis hogy süllyedhetett le ilyen szintre?! -.-
A kiskegyedben írták h 4 hónapos terhes...
19 évesen..csak gratulálni tudok..lehet h még a jóban rosszbanból is kiírják..
és régen ennél korábban szültek
miért szúrja ez a szemedet?
legyenek boldogok!!
a szülei is támogatják akkor te se ítélkezz.
csomó más híresség is ilyen korában szült és boldogok.
Nekem semmi bajom vele,csak furcsának tűnik...végülis az ő élete.
Mondjuk ezzel a szüleit is leírja.Engem ezért úgy pofon vágtak volna és kergettek volna el abortuszra,hogy azt se tudnám,mi a nevem (bár még nem vagyok annyi idős,mint ez a csaj).Nem jól hátba is veregetnének,hogy na "ügyes voltál kislányom,ezt vártuk tőled".
Az meg tény,hogy régebben tényleg korábban szültek a nők (18-19.század),de ez itt a 21.!!Meg volt tisztességes férjük,meg nem egy hónapja ismerték a párjukat aztán egyből megdugatták magukat az első alkalommal.Régen ezért kitagadták a gyereket a családból...
Az oké,hogy a pasas nem vette el (nem jellemző manapság),de ki garantája,hogy nem csalja meg addig se,amíg meg nem születik a gyerek.
A korát tekintve meg mehet a kisebbségiekhez kétmilliomodiknak,ha rájuk akar hasonlítani.
És miből fogják eltartani a gyereket? Majd a pasija gondolom én.Mert ugye a csaj "színész",de azok közül is a a rendesek diplomások,ez meg könyörgöm mit akar 19 évesen???
Miért vagytok meglepve? Azonosult a Jóban Rosszbanos szerepével. :)
Amúgy meg az ő dolga, de én is fiatalnak tartom. Nem tudom, én képtelen lennék elképzelni magam terhesen pár éven belül... (17 vagyok) Én inkább tanulni szeretnék.
Nem semmi mennyi rosszindulat van benned kérdező és egyes válaszolók.
A szüleidnek csak gratulálni tudok, hogy azért mert te fiatalon terhes lettel volna, az lett volna az első gondolatuk, hogy öld meg a gyerekedet. És az ilyenek hívják magukat szülőnek. Vicc.
Főleg, ha már felteszel egy kérdést, nézz utána jobban, ugyanis ő szeretett volna babát, amivel nem tudom mi a gond.
Te inkább ne is gondolkozz a gyereken, mert akiben ennyi gonoszság van, az nem érdemli meg, hogy anya legyen.
Utolsó válaszoló:
Neked valószínűleg szövegértési problémáid vannak.
A többi válaszoló kifejtette a véleményét, hogy ilyen fiatalon gyereket vállalni, főleg a semmire, (mert ugye ebben a korban az embernek még nincs egzisztenciája) nem éppen bölcs dolog, főleg nem egy ennyire friss kapcsolatba.
Ha ebben te nem érted, hogy mi a probléma, akkor a te életfelfogásoddal, értékrendeddel, felelősség érzeteddel van baj.
Lehet, hogy egy 19 éves vágyik az anyaságra, de nem tudja még felmérni, hogy az mivel jár.
Az élet azóta igazolta az én gondolataim, és a többi válaszoló igazság tartalmát.
(Bizony....ugyanis képzeld el, nem a rosszindulat, hanem az előre látás beszélt belőlünk.)
Szorcsik H.Viki és párja szétmentek, amíg együtt voltak, addig sem éltek szépen, sőt, a gyerekeit egy időre elvették tőle, és egzisztenciális problémái is lettek.
Ja, és az anyaság nem annak a függvénye, hogy valaki gonosz-e, vagy sem.(ebből a megjegyzésedből is látszik, hogy elég egyszerű a gondolkodásod)
A szülővé váláshoz érettnek kell lenni.
(Hiába kedves, vagy aranyos valaki, ha fiatal, naiv, és felelőtlen....)
Szóval nehezen fogod a normálisan gondolkodó emberekkel elhitetni, hogy a fiatalkori anyaság támogatandó dolog.
(Persze, ahol a holnapnál tovább nem gondolkodnak, ott ez jellemző.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!