Vannak kérdéseid a Twilight Saga-val kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Fanok meg érdeklődők kérdéseit várom, és ugyan itt ki is bogozhatjuk a válaszokat! Nagyon érdekelnek, hogy ti mikre gondoltok.. :)2009. júl. 28. 23:37
21/27 anonim válasza:
Nem mindegy? Ez a konyv elsosorban egy szerelmes regeny es utana vampirkronika.tenyleg nem sok koze van a vampirokhoz de attol meg epp ugy lehet elvezni...sot!!!
Es szerintem meg azert nem vettek at a hatalmat az emberiseg felett mert nekik is szukseguk van taplalekra ami ugy emberi ver.
22/27 anonim válasza:
Attól, hogy átveszik az uralmat még az emberi vér marad, csak az embereken uralkodnak...
23/27 anonim válasza:
Ok de...vagyis...mittomen!!!! Igazan a semmit vitatjuk: mi lett volna ha...ha...ha!!!!! Ezt a kerdest rekesszuk be...semmi ertelme!
24/27 anonim válasza:
Oké új kérdés: Mi ez a hiszti? LEhetetlen hogy ugyanaz a könyv ennyi külömböző embernek tetszen...persze csak olyanoknak akik eddig nem sokat foglalkoztak vámpírokkal...
25/27 A kérdező kommentje:
Nah jó és a Harry Potternél meg a Gyűrűk Uránál mi volt ez a nagy hiszti?? A Harry Potterben annyi hülyeség van, hogy megfájdul tőle a fejem.. Persze a HP-sek ugyan ezt gondolják a Twilight sagaról.. Szóval ez a kérdés hülyeség.. Mindenki megvédi azt a történetet amit ő szeret és támadja, amelyiket nem szereti! Ennyi.
2009. aug. 19. 16:09
26/27 anonim válasza:
Vannak akik szeretik a Hp-t is meg a Twilight sagat is.
Csak szólok :D
27/27 A kérdező kommentje:
És tudom.. ÉS a végén volt egy mondat amiben azt írtam, hogy Megvéded amelyiket szereted és támadod amelyiket utálod! És nem a HPsek ellen nyomultam csak példának hoztam fel!
2009. aug. 21. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!