Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vannak kérdéseid a Twilight...

Vannak kérdéseid a Twilight Saga-val kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Fanok meg érdeklődők kérdéseit várom, és ugyan itt ki is bogozhatjuk a válaszokat! Nagyon érdekelnek, hogy ti mikre gondoltok.. :)
2009. júl. 28. 23:37
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Nekem van 1 fogós kérdésem.. :)

Ugye mindenki tudja, hogy milyen óriási a Cullen ház és, hogy az alsó szint egy térré van kialakítva.. Na most az mondhatni nagy terület..

A balett terem is eléggé nagy és ugye amikor James bele lökte Bellát az üvegbe elvágta az artériáját vagy a vénáját, a lényeg, hogy nagyon vérzett.. Na most akkor Jasper miért nem támadt rá?? Már kb. 1 liter vére is kifolyt.. Szóval elég erős szaga lehetett... És semmi érdeklődést nem mutatott iránta..

Erre Bella szülinapján 1 csepp vértől úgy beindult, hogy majdnem széttépte a tulajdon testvérét.. Szóval ezt nem értem..

Mi történhetett Jasperrel?? Vissza fejlődött, vagy csak elfelejtett vadászni menni Bella szülinapja elött??

Lehet Alice lefoglalta a készülődéssel.. Ki tudja??!

2009. júl. 28. 23:42
 2/27 anonim ***** válasza:
58%
Miért szeretik ilyen sokan és miért van az oldalon nagyon sok Alkonyatos kérdés? (Nem rosszindulatból írom.)
2009. júl. 28. 23:49
 3/27 A kérdező kommentje:

Sajnálom! Engem is idegesített, hogy sok kérdés volt/van, de csak azért mert ugyan azok!! Próbáltam várni, amíg kevesebbet kérdeznek róla, de már muszáj volt kiírnom! :)

Ilyen kérdés még egyszer sem hangzott el, szóval erre mások ne tegyenek megjegyzést, h olvassak vissza. Mert megtettem! :)

Köszi hogy írtál!! :)

2009. júl. 29. 00:36
 4/27 anonim ***** válasza:
67%
Az első részben a balettos résznél az más volt. Ott pánik helyzet volt és Jasper a közelébe se ment Bellának ,hanem szinte egyből ölték meg James-t. A tortásnál pedig hirtelen jött neki és nagyon közel állt, meg az is lehet,h éhesebb volt.
2009. júl. 29. 00:40
 5/27 A kérdező kommentje:

Oké, az lehet hogy nem ment közel, de vámpír! Magyarul ugyan úgy érzi a vér illatát és a szív dobogását 1 nagy szoba másik feléből, mintha mellette állna.. De igazad lehet, sőőt.... :)

Kérdéseket légyszi írjatok!! :)

2009. júl. 29. 00:52
 6/27 anonim ***** válasza:
67%
Ott már James megharapta, ezzel "megmérgezte" és gondolom olyankor nem olyan csábító a vér.
2009. júl. 29. 10:06
 7/27 anonim ***** válasza:
67%

Edward mondja, hogy Jasper nem ment be a baletterembe...

Amúgy amikor megharapta Bellát, akkor szomjas volt. Leht, hogy az első könyv végén vadászott.

2009. júl. 29. 10:14
 8/27 anonim ***** válasza:
50%
Igen, van kérdésem. Ha Bella rosszul van már egy csepp vértől is, és a saját vérétől is, mit csinál, ha megjön a havija? Minden alkalommal, mikor cseréli a betétet/tampont beájul a klotyóba??? És Edward nem érzi rajta, ha megvan neki???
2009. júl. 29. 11:18
 9/27 A kérdező kommentje:
:D Jo, én is rosszul vagyok a vértől..:D De ha m nem ájulok be..:D Ez olyan természetes..xD Amúgy tampont használ, hogy ne legyen "szabadon" a vére..:) amúgy a könyvben is benne van, h tampont használ.. Edward is biztos érzi, de sztem annak a vérnek nem olyan csábító az illata, mint ami az ereidben folyik.. Szóval sztem az másmilyen.. :)
2009. júl. 29. 16:19
 10/27 anonim ***** válasza:
68%

a kérdés kiírójának:

szerintem szimplán csak azért támadt rá Jasper, mert ez egy könyv. Kitalálta az írónő és már kellett bele valami "jó" pörgős esemény, ami miatt tovább olvasod a könyvet. Amúgy nem azért írtam ezt mert nem szeretem az alkonyatot, nagyon is imádom. A kedvenc szereplőm meg pont Jasper. (L) :D

2009. júl. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!