Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért ciki olvasni? Részletek...

Miért ciki olvasni? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Hobbim az olvasás, nagyon szeretem. Az iskolába is viszek magammal könyvet, ott is olvasok. Osztályomban szinte senki sem szeret olvasni, mindenki cikiz miatta. Hagyjam abba az olvasást, csak hogy másnak jó legyen? Vagy mit tegyek? 12/L
2012. aug. 30. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A könyveknek izlés-tudatformáló hatása van, jobban megérted a világot, ezenkivül remekül szórakozol.
2012. aug. 31. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is mindig viszek könyvet a suliba, és szerencsére a mi osztályunkban van egy olvasós csoport, és velük szoktam olvasni (akár órán is:D) és nálunk is vannak, akik szerint vérciki, de engem nem nagyon ők nem nagyon érdekelnek:)

A sulitokban pedig csak van még, aki szeret olvasni, nem? Velük próbálj összebarátkozni, és akkor nem leszel annyira egyedül:)

2012. aug. 31. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! En minden nap viszek konyvet, es egyfolytaban olvasok. Nalunk az a kikozositett aki nem olvas. Mert tul buta hozza hogy megertse. Ezert sz.rd le oket. Ok butak maradnak. Figyelj ha nagypn kikozositenek beszelgess veluk amikor mar nincs kedved olvasni. De biztos van jo baratnod legjobb baratnod. Azokkal legyel joban! :) inkabb egy igaz barat mint sok ketszinu. Es inkabb egy jo konyv mint sok p.csa ... Olvass mindig csak olvass!!!!
2012. aug. 31. 21:23
 14/14 anonim válasza:
Ne hagyd abba az olvasást!! Kakild le őket magasból!!
2012. dec. 30. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!