Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Veletek is történt már ilyen?

Veletek is történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken rendeltem egy könyvet a Libri-től online. A könyv mellé azt írták, hogy 1-3 nap a kiszállítás. Ez a könyv előrendelésben volt, de úgy hogy másnap a könyv már hivatalosan megjelent. Szerdán még mindig nem érkezett meg a könyvem, gondoltam talán másnap már kiszállítják. Ma sem érkezett meg. Azt írják feldolgozás alatt, pedig a készletükben van az a könyv. Veletek volt már ilyen? Most felhívjam őket, vagy várjak?

2012. aug. 30. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, de nyugodtan felhívhatod őket, ha lejárt az idő, amit mondtak, nyugodtan megkérdezheted, hogy mi van.
2012. aug. 30. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Hívtam őket, nem vették fel. Ilyenkor általában 2 üzenetet küldenek nem?Egyet hogy megkapták a rendelést egyet meg hogy átadták a futárnak. Én nem kaptam olyat mint az utóbbi. Akkor még nem is hozzák a könyvet?És azt írták az oldalon hogy feldolgozás alatt, az pontosan mit jelent?
2012. aug. 30. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt egy olyan, hogy bookline-ról rendeltem és kedden kellett volna megjönnie, de nem jött, küldtem egy e-mailt nekik, másnap megjött a könyv és két nap múlva egy mail, hogy sajnálják, hogy nem érkezett meg időben, de erről a szállítók tehetnek. Nem tudom, hogy a te megrendeléseddel mi van, de jobb lenne, ha tovább próbálkoznál a hívással, hátha egyszer felveszik, vagy küldj egy e-mailt nekik :D
2012. aug. 30. 18:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Tegnap írtam egy mailt, de most már azon vagyok hogy valahogy lemondjam a csomagot mivel futárnak nem adták át.Az alexandránál meg már megjelent szóval ott fogom megvenni és ott 2 nap alatt kiszállítják.Azt hiszem soha többet nem rendelek a Librinél.
2012. aug. 31. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!