Könyvek egy 13 éves lánynak?
Sziasztok! Milyen könyvet ajánlanátok nekem? Most lettem 13 éves, lány vagyok, eddig Leiner Laura és Meg Cabot könyveit olvastam, nagyon tetszettek! :) A vörös pöttyös könyvek miről szólnak és hány éves kortól ajánlottak? Szóval írnátok címeket, hogy miket olvassak? :)
Köszi!
Köszönöm a válaszokat! :)
Mindjárt kiolvasom a Lúzerek és bálkirálynőket! :) <3
Ma rendeltünk a netről könyveket, köztük van egy bíborpöttyös könyv is: Nathalie Somers-Lányok regénye. A bíborpöttyös és aranypöttyös könyvek miben mások mint a pirosak? Ezt nem tudom. :/
Nem szeretem a fantasy, meg a vámpíros könyveket! Amiket ajánlottatok azok ugye nem azok? Ajánlanátok csajos VP könyveket? (ami nem fantasy) :)
Marie Desplechin-Totál Titkos Naplóm-Sehogy se jó!
eszméletlen jó szinte faltam. :DD
Szia!
Én is 13 éves vagyok én nagyon szeretem a vörös pöttyös könyveket. :)
Kedvenceim:
Vörös Pöttyösek:
Aprilynne Pike: Wings, Spells, Illosions (és az utolsó része a Destined még sajnos nem jelent meg)
Benina: A bíborhajú trilógia
Julie Kagawa: A vastündérek (ennek 4 része van de még csak kettő jelent meg magyarul)
Azok a könyvek amik nem Vörös Pöttyösek:
Philip Pullman: Az arany iránytű, A titokzatos kés, A borostyán látcső
L. M. Montgomery: Az Anne -s könyvek
Wolfgang és Heike Hohlbein: Tizenhárom
(És még ha Meg Cabot-tol nem olvastad az :Esküvő olasz módra
-t akkor mindenképpan olvasd el)
:) Remélem tudtam segíteni (:
Szia!
Én ennyi idősen kezdtem el először komolyabban olvasni, aztán megszállott lettem.
Ajánlom neked a Fairy Oak történeteket, de a vörös pöttyösöket is, ahogy az előttem lévők is. Nézegess a könyváruházak oldalán, hátha megtetszik valami, amit eddig senki nem javasolt.
Szia, én 14 vagyok, és élek halok a fantasy könyvekért, de mivel azt kérted, most nem olyanokat írok. Bár fogalmam sincs, hogy melyik vörös pöttyös könyv, és melyik nem, de én ezeket szeretem:
Tökéletes kémia, A vonzás szabályai, Láncreakció
Csillagainkban a hiba
A tökéletes játék
Elakadó lélegzet
A mennyország várhat
Egymáshoz rendelve
Hadd mondjam el
És a személyes kedvenceim:
A beavatott, A lázadó, A hűséges
Obszidián, Ónix...
Touch (érintés)
Ezeket imádtam. És az Obszidián volt az, ami megszerettette velem az olvasást. ;) Bár kissé unalmas az első 5 oldal, de utána én imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!