Szent Johanna Gimi 8. Szerintetek mi lesz?
Most olvastam ki a hetes végét , alig két perce.Nem semmi befejezés , most szétizgulhatom magam amig meg nem jelenik a nyolcas...Amugy meg Cortez biztos nem megy el amerikába ,ha a szülei kiakadnak sem , Reni meg nem fog elmenni Párizsba ,
neki is kiakadnak a szülei, viszont Virág el fog menni Szombathelyre.:)
18:26 osnak!
Nekem is pont ez a velemenyem :DD Es meg egy plusz dolog, hogy miert rokonok. Hogyhogy atiratkozott?Megis miert? Es miert pont ide ?:DDD
Nos, szerintem:
Reni nem fogadja el az ösztöndíjat, vagy ha igen, akkor... hát, nem tudom... a 7. rész elején is alig bírta ki Cortez nélkül a nyári szünetet, akkor mi lenne most? Tuti, hogy nem fogadja el. De ha igen, Cortez is vele megy! :)
Cortezt biztosan nem viszik el Amerikába!!! Itt marad, és kész. Happy end!
Kinga és Dave igenis együtt maradnak.
Arnold... Hááát... Én az elején nagyon bírtam, de a végére már nagyon bekattant, mert elveszi az agyát a féltékenység. Mert féltékeny arra, hogy nem az ő barátnője Reni. És a Cloé-s dolog is zavarja, amit már említettek itt páran... Arnoldról szerintem annyi szó fog esni még a kövi részekben, hogy Reni ír neki e-mailt, vagy valami, de élőben szerintem már nem fog szerepelni...
Húúú! Én nagyon várom már, hogy mi lesz végül is!!! Drukkolok, hogy C+R ne szakítson, se a többiek, Arnold menjen a ***, senki ne menjen Amerikába (!), és legyen a lehető leghepiendebb a vége!!! :)
én is most olvastam Larura honlapján még pár infót: amiket leirt Reny1999 + -Gáboron nagyon meg fogtok lepődni
-Arnoldnak egészen nagy szerepe lesz....
-Viki(!!!!!!????)
-Ricsi...
-két kapcsolatban is igen nagy változás történik...
Nos ne kérdezzétek h mi miert van mert én ezt idemásoltam amyugy nekem annyi a tippelésem h Arnold nemtom mért kap nagy szerepet Vikiröl se tok semmit de Ricsi igen tuti h Mádaynak vmi rokonja Reni uj teloján nem lepödök meg a két kapcsolatban való változás egyértelműen V+R és C+R kapcsolatban lesz változás én már nembirommi márciusiigg!!!!
Szerintem Cortez azért nem megy Amerikába, mert
1. nem akar
2. ott kiskorúnak számít.
Sztem Viki be fog kavarni, Arnold, meg, hát tovább süllyed.
Arra leszek még kíváncsi, h ki olvassa el Reni naplóját.
Nagyon remélem, h happy end lesz a vége, legalábbis valamilyen formában.
NEM BÍROM KI FEBRUÁRIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!