Csak nekem van már elegem ezekből az egyforma Szent Johanna Gimi kérdésekből?
Én nagyon szeretem a SzJG-t,én is szoktam kérdést feltenni,de ez már elég idegesítő,hogy szinte minden 3.kérdés egyforma.Pl.:miről szól a Szent Johanna gimi 7? Szerintetek mi lesz a SzJG 7-ben? Szerintetek kik szakítanak? stb.
Pont ugyanannyi erőből állna rákattintani egy másik kérdésre,és megnézni a választ,mint,arra várni,hogy valaki válaszol rá.
Most nyugodtan mondhattok rám kígyót-békát,de én akkor is elmondom a véleményem!!
Mivel a szjg egy könyvsorozat, így nem tudom, a kérdező éppenséggel még melyik kategóriában nyilváníthatná ki ezirányú véleményét.
Amúgy igen, nekem is elegem van belőlük.
Én szeretem az SzJG-t, várom a hetet (holnap délután kapom meg:) de engem is idegesítenek, főleg, hogy én úgy akartam olvasni, hogy nem tudok semmit, erre látok olyanokat is: A 7.-ben, hogy jön össze x és y? Hát kösz:)
Ja és, hogy a fele könyvek kategória ez.nem az a baj, hogy kérdeznek, hanem az, hogy ugyanazokat. Ráadásul van más könyv is a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!