Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem van már elegem...

Csak nekem van már elegem ezekből az egyforma Szent Johanna Gimi kérdésekből?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem a SzJG-t,én is szoktam kérdést feltenni,de ez már elég idegesítő,hogy szinte minden 3.kérdés egyforma.Pl.:miről szól a Szent Johanna gimi 7? Szerintetek mi lesz a SzJG 7-ben? Szerintetek kik szakítanak? stb.

Pont ugyanannyi erőből állna rákattintani egy másik kérdésre,és megnézni a választ,mint,arra várni,hogy valaki válaszol rá.

Most nyugodtan mondhattok rám kígyót-békát,de én akkor is elmondom a véleményem!!

2012. aug. 26. 12:34
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Hát nem tudom, én is szeretem az SzJG-t, de engem is zavar, hogy ezer helyre kiírnak mindenféle kérdést vele kapcsolatban. És tudod, még mi zavar? Hogy valaki képes a "könyvek" kategóriába kiírni egy ilyen kérdést. A személyes véleményedet nyugodtan elmondhatod, csak talán ne ebben a kategóriában.
2012. aug. 26. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a szjg egy könyvsorozat, így nem tudom, a kérdező éppenséggel még melyik kategóriában nyilváníthatná ki ezirányú véleményét.

Amúgy igen, nekem is elegem van belőlük.

2012. aug. 26. 14:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen,mivel nincs "személyes vélemény" kategória,és mivel a SzJG-ről van szó,ami egy könyv,ezért talán nem haragszol meg érte hogy ideírtam,első válaszoló.
2012. aug. 26. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy kicsit már bosszantó.
2012. aug. 26. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is imádom, és én is utálom. Úgy röviden ennyi...
2012. aug. 26. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Én szeretem az SzJG-t, várom a hetet (holnap délután kapom meg:) de engem is idegesítenek, főleg, hogy én úgy akartam olvasni, hogy nem tudok semmit, erre látok olyanokat is: A 7.-ben, hogy jön össze x és y? Hát kösz:)

Ja és, hogy a fele könyvek kategória ez.nem az a baj, hogy kérdeznek, hanem az, hogy ugyanazokat. Ráadásul van más könyv is a világon.

2012. aug. 27. 17:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen,ha 20 kérdést nem tettek fel a 7. résszel kapcsolatban,hogy vajon mi lesz benne,akkor egyet sem. Nem az a baj ha feltesznek kérdést,mert ez az oldal lényege,hanem az,hogy ugyanazt.
2012. aug. 27. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is sok de ha van olyan kérdésük, amire választ keresnek, az jogos. erre való ez az oldal szerintem.
2012. aug. 28. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
felőlem írják ki, de tényleg nem kéne 600X ugyanazt a kérdést feltenni, hanem utánanézni, van-e már ilyen és ha nincs, akkor meg csinálni, de ennek így nincs értelme. Egyébként én nem haragszom az ilyenekre, mert manapság sok a nem túl okos ember, tehát fogadd el ezt, úgy ahogy van...
2012. aug. 31. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen ez is egy szjg-re vonatkozó kérdés...
2013. febr. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!