Szent Johanna Gimi 8. Szerintetek mi lesz?
a szjg 8 alcíme:ÖRÖKKÉ,sentem ez nem véletlen :D
Reni elösször nem akarja elfogadni az ösztöndíjat,de a szülei is meg Cortez is buzdítja rá... Reni elfogadja,majd kimegy Párizsba,és szakít Cortezzel.V.mikor Reni hazautazik a szüleiheh,és amikor a gépen ül hirtelen találkozki Cortezzel (LOVE) örülnekegymásnak,csólolóznak stb.Mindketten rájönnek,hogy ők összeillenek :D és Reni úgy dönt, hogy hazaköltözik..., VAGY:
Reni nem repül haza (nem találkozik Cortezzel)(már kijárta az egyetemet és kb.20on valhány éves)... Cortez rájön, hogy nem tud hosszú ideig meglenni Reni nélkül,mert nagyon szereti így elhatározza,hogy utána megy és MEGKÉRI A KEZÉT (ÁÁÁ),itt lép érvény be az alcím: ÖRÖKKÉ együtt lesznek és boldoga élnek ,míg meg nem haltak :)
A másik tippem:
amikor Reni kint van Párizsba ( már szkított cortezzel)akkor szép lassan összejön Arnoldal...
Megint egy másik tipp:
Viki megtudja,hogy Cortez és Reni szakitott,és egyre jobban nyomul Cortezre,Reni ere rájön és ujra magábazuhan (ez tanév közben történik)Arnold aki ugye Párizsben tanul megpróbálja megvigasztalni és valahogy összejön Renivel:)...,de persze a könyv végén már Cortezzel van ÖRÖKRE hi-hi
én valahogy így képzelem,de ami biztos az az ,hogy Reni elfogadja a Párizsi ösztöndíjat és kint tanul tavább
KÖSZI HOGY ELOLVASTAD! :)
de akkor is szétfognak széledni...és már tök fura lenne megváltoztatni a könyv címét,hogyha már 7 résznek is ez volta a címe...
én még mindig úgy gondolom, h. Reni elfogadja az ösztöndíjat,kimegy Párizsba és stb.........................
A címe nem változik.Ezért is mondtam,hogy még nem megy el.max miután befejezte a sulit.
Majd meglátjuk :)
de ha Reni itthon jár suliba akkor sem a szent johannába (erre nem gondoltatok?)
de ha Reni elfogadja az ösztöndíjat akkor a párizsi szent johannába fog járni (na,ha oda jár akkor értelmes marad a cím:SZTENT JOHANNA GIMI)
tudom hogy marad 12.végéig(enyire hulye azért n em vagyok)
de 7nek úgy van vége hogy PÁRIZSI ÖSZTÖNDÍJAT kap a PÁRIZSI SZENT JOHANNÁBÓL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!