Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyat,amit online is el tudok olvasni.

2012. aug. 26. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Sok mindentől függ mit ajánlunk, attól is, hogy te mit szeretsz.

Humor és a való élet: Szent Johanna Gimi

A jövőben játszódó egy kis romantikával Ally Condie: Matched, Ally Condie: Crossed

A jövőben játszódik, izgalommal: Éhezők viadala-sorozat

Régi idők, finom humorral Lucy M. Montogmery: Anne-sorozat

Indiános könyvek James Fenimore Cooper: Nagy-Indián könyv sorozat

Most hirtelen ennyi jut eszembe, ez volt 13 éves korom legszebb időszaka, bár olvastam kevésbé 13-évesnek való könyvet, pl Justin Cronin: a szabadulás.

De lényegében én amúgy is mindent elolvastam, ami a kezembe akadt és megtetszett.

A misztikum világában, már fele olyan igényes sincs, mint a fentebb említettek: Alyon Noel: Evermore

és Andrea Cremer: Az Őrzők, A Keresők

Ha viszább böngészed a kérdéseket biztos találsz még egy ehhez hasonlót, és ott böngészheted tovább a válaszokat! :)

2012. aug. 26. 10:42
 2/5 chrishu ***** válasza:
56%

Darren Shan: Vámpírkönyvek

J.K. Rowling: Harry Potter

Ha érdekel írj privit és meg a link

2012. aug. 26. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:

A Magyar Elektronikus Könyvtár tele van ifjúsági regényekkel, érdemes ott szétnézni. Esetleg, bár nem ezt kérted, de a helyi könyvtárba is járhatsz, ott is szoktak lenni újabb könyvek.

Mit ajánlok?

Thor Heyerdahl: Tutajjal a Csendes-óceánon

2012. aug. 26. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg Cabot minden egyes könyvét ajánlom, tinikönyvek elképesztő humorral.

Abigél, Tükörnapló, Bezzeg az én időmben, Édes mostoha

Thomas Brezina: Penny sorozat és Fiúk kizárva sorozat

Én ezeket olvastam 13 évesen

2012. aug. 27. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok, de nem minden felnőtt támogatja az ízlésemet. A vöröspöttyös könyveet szeretem, pl. Vámpírnaplók, Twilight, Az eperszedő, 13 okom volt, stb. De szerintem is nagyon jó az Abigél, A bicegő angyal, Az arany iránytű, A boszorkányos-könyv is. Az Anne sorozat nekem sajnos nem tetszett.
2012. aug. 27. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!