Mondanátok pár tipikusan "bevackolós" könyvet? (bővebben lent)
Van abban valami, amit mondasz. Én például kényelmetlenül érzem magam, ha érzelmes/megható könyvet olvasok, miközben ott van körülöttem egy csomó ember. Nem jön át annyira a hangulat.
Szóval szerintem romantikus, merengős könyvekkel próbálkozz, aminek mondjuk nincs akkora cselekménye, mint egy kalandregénynek, kriminek vagy hasonlónak. :)
Öhmm...
Tudom, hogy nem ilyenre gondolsz, de Darren Shan, Démonvilág.
Csakis takaró alatt, sötétben, hogy minden zajnál démonokat sejtesz magad körül.
Amúgy meg én a Gyűrűk Urát nem tudtam, csak egyedül, a szobám szerény magányában olvasni. Máshol még egy légy is elterelte a figyelmem.
Én is így vagyok.
Ha valami komolyabb, nehezebb, vagy épp nagyon-nagyon pörgős könyvet olvasok, azt csak otthon, csendes, nyugodt környezetben tudom értelmezni/átélni.
A buszon/parkban mindenféle zavaró körülmény van, így nem tudok a történetre koncentrálni.
Én nagyon ritkán olvasok bármiféle "tipikus" könyvet, ezért most inkább nem írok ide olyanokat, ami engem "leültetett", mert az emberek nagy részét nem fogja.
Régebben sok AC krimit olvastam, azzal voltam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!