Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok pár tipikusan...

Mondanátok pár tipikusan "bevackolós" könyvet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Úgy értem, amit betakarózva az ágyatokban vagy a kandalló elé kucorodva olvastok, amit nem lehet a parkban vagy egy buszon ülve olvasni. Mert hát lényeges, hogy mit hol olvasunk, vagy ezzel csak én vagyok így? :)

2012. aug. 25. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, csak te.
2012. aug. 25. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem érzem így, de talán más igen. Az biztos, hogy pl. a Monte Cristo is kifejezetten nehéz olvasmány (már súlyra), így gyakorlatilag lehetetlen buszon ülve olvasni. Ilyen megkötéseket elismerek, de hogy bizonyos könyveket csak ágyban, betakarózva lehessen olvasni... más az érzés, de attól jó egy könyv, hogy bármilyen helyzetben el lehet olvasni.
2012. aug. 25. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Van abban valami, amit mondasz. Én például kényelmetlenül érzem magam, ha érzelmes/megható könyvet olvasok, miközben ott van körülöttem egy csomó ember. Nem jön át annyira a hangulat.

Szóval szerintem romantikus, merengős könyvekkel próbálkozz, aminek mondjuk nincs akkora cselekménye, mint egy kalandregénynek, kriminek vagy hasonlónak. :)

2012. aug. 25. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok szal. nem vagy egyedül. Az én úgymons "bevackolós" regényem: Stephen King - Tortura. Ha olyan olvasó vagy, hogy nagyon beleéled magad a történésekbe, akkor azt ajánlom, hogy ezt ne a buszon olvasd! :)
2012. aug. 26. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Öhmm...

Tudom, hogy nem ilyenre gondolsz, de Darren Shan, Démonvilág.

Csakis takaró alatt, sötétben, hogy minden zajnál démonokat sejtesz magad körül.

Amúgy meg én a Gyűrűk Urát nem tudtam, csak egyedül, a szobám szerény magányában olvasni. Máshol még egy légy is elterelte a figyelmem.

2012. aug. 27. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az Éjszakai cirkusznál éreztem azt, hogy jobb helyet érdemel a busznál :) Megvártam, míg hazaérek, és bevackoltam magam az ablakpárkányomra egy bögre forrócsokival és puha párnákkal :)
2012. aug. 27. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok.

Ha valami komolyabb, nehezebb, vagy épp nagyon-nagyon pörgős könyvet olvasok, azt csak otthon, csendes, nyugodt környezetben tudom értelmezni/átélni.

A buszon/parkban mindenféle zavaró körülmény van, így nem tudok a történetre koncentrálni.

Én nagyon ritkán olvasok bármiféle "tipikus" könyvet, ezért most inkább nem írok ide olyanokat, ami engem "leültetett", mert az emberek nagy részét nem fogja.

Régebben sok AC krimit olvastam, azzal voltam így.

2012. aug. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!