Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az x faktor miért tipikusan...

Az x faktor miért tipikusan magyar?

Figyelt kérdés
Nekem ugyanolyan futószalagon gyártott igénytelen sónak tűnik mint a többi tehetségkutató...
2010. aug. 28. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

mer ugyanaz csak más a neve

már nem lehet ugy eladni mint csillag születik 298 vagy megasztár 666

2010. aug. 28. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Ponotosan, első.
2010. aug. 28. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

Nem magyar

Senki se mondja hogy az

Ez egy licensz műsor.

A világ számos országában futott már.Ugyanolyan séma alapján.

2010. aug. 28. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Jajah, ez nem magyar műsor. Jó is lenne ez, de...

ilyen birka zsűrivel és majom műsorvezetőkkel, elég gagyi lesz szerintem...

2010. aug. 28. 13:33
 5/10 A kérdező kommentje:
de mondja hogy magyar
2010. aug. 28. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ebben a műsorban minden egyes perc előre le van írva, hogy hogyan kell zajlania.
2010. aug. 28. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez ugyan olyan adaptáció, mint az összes többi műsor...egyébként én a megasztárról hallottam ezt...nem kevered kérdező?
2010. aug. 28. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
sose mondta tv h. ez magyar találmány...
2010. aug. 28. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
*a tv
2010. aug. 28. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

nem magyar, és ezt nem is mondták rá, hogy magyar. Sőt! Úgy reklámozták eddig is, hogy számos országban hatalmas sikert aratott, és végre elérkezett hozzánk is.

Én örülök neki, színvonalasabbnak tűnik mint a megasztár. Talán pont azért, mert nem magyar műsor, hanem átvettük külföldiából, ezért ugyan azon a sémán is működik. Ebben legalább a java részt a jókat vágták össze a műsorba, míg a mega tele van a tehetségtelenséggel, mert szerintük ez hozza a nézettséget. Az nevetséges, hogy legenda csak egy van, közben már az 5. szériát eröltetik csak azért, hogy ne legyen nagyobb most az rtl nézettsége. Inkább találnának ki valami új műsort. Én nem nézek olyan megaszart, ahol a bikicsunáj a sláger...még az első és a második széria oké volt, de ma már eröltett szar az egész. Főleg, hogy a mega zsűri a 4. szériában haza küldték Tabánit, míg pl. Feket Dávidot a döntőbe tették. Hol a szakértelem? Na ebben most a vége felé eléggé offos lett a történet, de azért a kérdésre is reagáltam.

2010. aug. 30. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!