Mondanátok sok olyan regényt ami csajos és tipikusan sablonos, Happy End-del végződik (romantikus tini könyvek)?
Olyan könyvet keresek amely romantikus, tinikről szól és nem egy könyvsorozat része. Amerikában tömegszámra vannak ilyen könyvek, nem tudom Magyarországon is vannak-e...
Ezek idegennyelvűek, de hasonlítanak az elképzelésemre (bár nem olvastam őket)
Tudom, hogy furcsának találjátok, de tényleg sablonosat szeretnék. Amiben szinte az elején lehet tudni, hogy ki kivel jön össze... :)
Én egy hasonlót olvastam, a Nyakig az életben című könyvet. Ez lényegéből 2 könyvből áll, és én az elsőt szeretem. Nem szeretnék spoilerezni, de a másodikban nem az történt amire vágytam. De nem hiszem, hogy sokan olvastátok a könyvet...
Inkább kortárs könyvek érdekelnek!
Előre is köszönöm!
13/L
Lesley Pearse- Titkok.
Nagyjából sablon sztori, de imádom ahogy az írónő beleképzeli magát a történetbe. Van benne pár fordulat, de a vége, természetesen Happy End.Nagyon is ajánlom.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!