Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Legolas és Gimli...

Szerintetek Legolas és Gimli szűz? (gyűrűk ura)

Figyelt kérdés
És Aragorn és Arwen is szűz volt a házasságuk előtt? :D

2012. aug. 21. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Gimli ezer százalék hogy nem, Legolas szerintem az habár ott van Tauriel, szóval ki tudja..
2014. máj. 2. 11:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én simán el tudom képzelni, h a tündék ugyanúgy szexelnek, csak mondjuk a halhatatlanság miatt kevésbé termékenyek.
2014. júl. 26. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy régi a kérdés, de hát ha még rátalál valaki, és érdekli a válasz. A tündék, én úgy emlékszem nem teljesen "immúnisak" a szerelemre, csak nagyon ritkán esik meg velük, főleg fiatalabb korukban, akkor viszont egy életre szól. Tehát míg fiatal (pár száz éves) egy tünde, képes szerelembe esni, ahogy egyre idősebb, egyre inkább elfordul a fizikai világtól.

Legolas úgy 2300 éves lehet a LOTR idején, már nem számít tininek. Mivel sehol nem írják hogy valaha is lett volna bárkije, így valószínű, hogy nem volt szerelmi, vagy testi kapcsolata. Taurielt felejtsük is el, mert csak a filmhez találták ki, említés sem esik róla sehol (sem bármilyen harcos női karakterről, Eowynon kívül). A hobbitból egyáltalán nem emlékszem női karakterre.

2016. nov. 15. 13:24
 14/14 Tuti20 ***** válasza:

Legolas több mint 2000 éves..

Apja több mint 3000 éves...

Biztos bele fért Legolasnak egy kis muffaló ennyi idő alatt. De igazából nem halandó szóval biztos történik valami.

2020. dec. 19. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!