Miért érzem ciki dolognak az olvasást?
Tényleg az a legjobb, ha úgy döntesz, nem érdekel a másik véleménye. Bár én is néha cikinek érzem, hogy állok a könyvtárban a fantasztikus irodalmi polcok mellett és válogatok, miközben eredetileg egy Ulyssesért mentem be, és hogy most mindenki lát, és mit gondolnak rólam - de kit érdekel? Ha a hónom alá csapok egy Dosztojevszkijt, akkor sem fogok intelligensebbnek látszani, ha meg valaki az alapján ítél meg, hogy épp a romantikus irodalmi polcon nézelődöm, legyen meg az öröme. (Mindenesetre azért a Központi Könyvtárnak egy pont a pofátlan húzásért, hogy Dan Abnett - cyber gothic, igen durva, nyers és férfias sci-fi - a vörös pöttyös vámpírkönyvek mellett van, bár erről a betűrend tehet, de nagyon vicces.)
Tehát egyáltalán ne érdekeljen. A könyvtár többi látogatója szintén. Ők azért mentek be, hogy hozzád hasonlóan olvassanak (vagy találomra könyveket válogassanak, és csak azt ne vegyék ki, amiért eredetileg elindultak), vagyis nem ciki. Az olvasás soha, semmilyen körülmények között nem kínos. (Ha a könyvtárban a csillárról lógva orángutánt játszanál, az lenne a kínos.) Ezt mondogasd magadnak, hogy "az olvasás jó élmény és ezt mindenki így gondolja", máris szebb lesz a napod.
Ne érezd cikinek! Olvasni jó, nem értem miért ülnek a mai fiatalok FOLYAMATOSAN facebook meg minden más ... előtt, amikor ott a lehetőség arra, hogy olvassanak... És ha kinevetnek, akkor mosolyogj vissza. Engem is cikiztek már miatta, de rólam lepereg (ebben az esetben szerencsés vagyok). Amúgy szerintem az a ciki, hogy valaki nem bírja ki egy napig SE net nélkül...
12/L
Ne érdekeljen mások véleménye! Amúgy egyet értek az előttem szólóval, szerintem az cikibb, ha minden a gépezésből áll. Olvasni jó dolog, aki meg piszkál, az ne érdekeljen. Ja, és nem kell ezt titkolni.
13/L
Hali :) 15 éves vagyok és még sosem jutott eszembe hogy ciki lenne az olvasás :)
Nálunk az általánosban spec a legnépszerűbb focista srác imádott olvasni ;)
Ha barátod azért ki mer nevetni, mert olvasol, akkor mégsem olyan jó spanod, ha pedig idegen röhög ki azt meg sz*rd le magasról.
Te ILYEN vagy, ilyennek kell elfogadni ;)
Szerintem olvashatsz nyugodtan olyan könyveket,amik viccesek,vagy mostanában menő,de szépirodalom(pl.:Gyűrűk Ura)
Ez nem ciki hogy szeret valaki olvasni,persze néztek rám egy párszor furán,meg az aktuális zseni nekem be is szólt,hogy hagyjam abba az olvasást,mert ez őt "idegesíti".Egyébként egypáran ufóként tekintenek rám,mert állandóan komoly,és hosszú könyvet olvasok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!