Rajtam kívül ki szerint jó a Harry Potter könyv, a film viszont borzalmas?
Figyelt kérdés
Nekem a Harry Potter a kedvenc könyvem, a film viszont szerintem borzalmas, nevetséges, stb... Nem csak az, hogy a fele nincs benne, a szereplők személyisége nem egyezik, Daniel Radckliffe-től meg elhányom magam. És nem egyszer hallom arra a kérdésre, hogy: Tetszik a Harry Potter?, azt a választ, hogy nem olvastam filmben láttam, sztem az jobb, vagy: megnéztem, de nem tetszett. Nekem ilyenkor tisztára felforr az agyvizem:) Remélem vannak akik egyetértenek velem!2012. aug. 17. 16:53
11/11 anonim válasza:
Teljes mértékben egyet értek! Nekem se tetszik a film, egyáltalán nem könyvhű sajnos. Viszont minden rosszban van valami jó: Piton karakterét elég jól eltalálták szerintem.
Könyvhű adaptációkat sokkal jobban szeretem filmben, mint pl az Alkonyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!