Mondanátok nekem jó fantasy regényeket?
Scott Westerfeld: Csúfok triológia (másik két része A Szépek, és a Különlegesek)
Lois Lowry: Az Emlékek őre triológia (másik két rész: Valahol messze, Hírvivő)
Philip Pullmann: Az északi fény, filmben megjelent, Aranyiránytű címmel, ez is triológia, másik két részt még nem olvastam, de: Titokzatos kés, a Borostyán látcső, magának a sorozatnak a címe pedig Az Úr sötét anyagai
Viktoria Forester: A lány aki tud repülni
Böszörményi Gyula:9...8...7...6...5...4...3...2...1...(Ez is triológia, első része a 9...8...7..., stb...)
Ar első kettő a jövőben játszódik, az összes nagyon elgondolkodtató, érdekes, és izgalmas, az utsó démoni jellegű, kicsit misztikus. Jó olvasást!!!
Most író nem jut eszembe, rég olvastam, de van egy ilyen című könyv: Az álruhás lovag. Nagyon igényes fantasy, komoly. Négy része van, én mindenképp ajánlom, bár nem mostani könyv, mégis nagyon jó!
Amit én még olvasok az a Vörös pöttyös könyvek, szerintem azok is jók, bár már fogtam ki olyat, ami nem tetszett. De ízlések és pofonok.
Valamint most olvastam egy könyvet a címe Az imádott Jenna Fox. Ez mélyen megérintett, mondjuk kicsit ki is babrált a lelkivilágommal, de egyszerűen imádtam.
Anthony Horowitz: Az ötök ereje-sorozat
Lois Lowry: Az emlékek őre
Wings-Spells-Ilusions sorozat az író neve nem ugrik be
Alyson Noel evermore halhatatlanok sorozat
Meg Cabot Hívószám 1-800 sorozat
Lois Lowry Hírvivő
Angie Sage: Szeptimusz sorozat
Kerstin Gier Rubinvörös- Zafírkék
Matched-Crossed
Egyenlőre ennyi ugrik be
Én mindegyikért oda voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!