Mondanátok nekem jó fantasy regényeket?
Figyelt kérdés
Inkább nem is fantasy, hanem light fantasyra gondolok. Valami olvasmány kellene amiben van egy kis természetfeletti, de nem olyan jellegű, mint pl. a Gyűrűk ura. Harry Potter meg volt :D Ja és 15/L vagyok. Köszönöm a válaszokat! :)2012. aug. 14. 09:07
12/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pontozás és utána nézegetek. Közben a kezembe akadt a Da Vinci kód, szóval azt is elkezdtem olvasni :D A Vörös Pöttyös könyveket annyira nem csípem, nem annyira összetett a sztorijuk. Valami csavarosabb lenne a tuti :D
2012. aug. 18. 16:47
13/22 anonim válasza:
George R. R. Martin: A tűz és jég dala. A legjobb fantasy! :D
14/22 anonim válasza:
Én is Darren Shan könyveket ajánlanék, most olvastam ki az utolsó ( 12. ) részt, és oda vagyok meg vissza :)Az első részéből film is készült (A rémségek cirkusza) NAgyon jó!
Ajánlanám még Philip Pullman trilógiáját, az úr sötét a anyagai néven ( Az arany iránytű, A titokzatos kés, A Borostyán látcső). Ennek szintén az első részéből csináltak filmat is.
Ott van még az Éhezők viadala trilógia amit imádtam! ( Éhezők viadala, Futótűz, A Kiválasztott)
Nekem ezek a kedvenceim, és szerintem mindenkinek tetszene, annyira jól vannak megírva :)
15/22 anonim válasza:
ha esetleg a darren shant elolvasod megnenézd a filmet mert elrontja az egész élményt... csomo olyan dolgot lő le amit nem az elején kéne...
16/22 A kérdező kommentje:
A trónok harcát elkezdtem, de tudomásom szerint az 18 éven felülieknek van inkább. Meg kicsit belekavarodtam a sok névbe :D Az Éhezők Viadalát nagyon szerettem, az összes részt elolvastam. Ezt a Rémségek cirkuszát megnézem, de akkor biztos hogy egyelőre nem nézem meg a filmet ;) Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kezecske :)
2012. aug. 24. 08:22
17/22 anonim válasza:
Igen, a Trónok harcában van egy kis 18+, de ha nem zavar, olvasd nyugodtan, én 14 évesen olvastam először. xD
18/22 vargaB válasza:
Stephen King Setét Torony sorozata :)
19/22 anonim válasza:
A vörös pöttyös könyvek (bár előttem felsoroltak már pár ilyet..:D) de a legtöbbbje iszonyat jó.
20/22 A kérdező kommentje:
Én Vörös pöttyösök közül a következőket olvastam: Csitt, csitt, Crescendo, Silence, Twilight (kivételesen ez nem tetszett), A boszorka fénye, Jóslatok hálójában. Talán a Csitt, csitt még úgy ahogy megfogott, de a többit túlságosan gyengének érzem. Köszönöm az eddigi ötleteket, beleolvasgatok mindegyikbe. Ahogy elnézem ezt a Rémségek cirkuszát elég sokan ajánlottátok :P
2012. aug. 29. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!