Rajtam kívül ki szerint jó a Harry Potter könyv, a film viszont borzalmas?
Szerintem a filmek közül a 3. sikerült a legjobban. A többi... nem lett jó, nekem hatalmas csalódás volt a 6. amit moziban néztem.
De legjobban annak a fiúnak a kijelentése tetszett, akit a 7. film vetítésekor kérdeztek a filmről: szerintem aki a könyvet szereti az a filmet nem fogja ,de aki egy jó akció filmet akar nézni annak tetszeni fog.
Hát én a filmek közül kettőt szeretek 3.at és az 7/2-őt.
Olvastam a hetediken kívül mindegyiket.
párom véleménye: Jobb a könyv mert részletesebb és nem lehet annyira bele kavarodni mint a filmbe, és szerintem igaza is van.
Könyvben a legtöbb minden jobb. Így a HP is, nekem is sokáig a kedvencem volt. Abból a cselekményből azért elég hosszú filmeket lehetne forgatni.
A könyveket sokszor elolvastam, a filmeket is mind láttam. Bár az élmény már nem friss, de véleményem szerint az első 3 nem sikerült rosszul, a negyedik nézhető, az 5., de főleg a 6. film viszont rossz lett, talán már csak azért készült, hogy ne kelljen félbehagyni a filmsorozatot, meg ugye meglegyen a kasszasiker a semmiből. A 7.ből annyira sok nem maradt meg, de azt tudom, hogy rosszabbra számítottam, a stílusa olyan "tipikus film".
Daniel Radcliffe, nem is tudom... Az első pár filmben jó volt rá a Harry Potter szerep, aranyosan alakította a kis szemüveges, félénk fiút. De aztán utána már valahogy nem így képzeltem el Harryt, meg a többi szereplőt sem, talán Hermione maradt meg olyannak, mint amilyennek lennie kell.
Szerintem is a harmadik lett a legjobb.
Egyébként szerintem nagyon ritka, sőt, talán nincs is olyan film, ami könyv alapján készült, és jónak mondható. Egy film képtelen átadni a könyv által nyújtott élményeket, azt, hogy saját magad képzelheted el a karaktert, a környezetet, mindent.
Az utálat az teljesen más, minthogy szerinted rossz a film...
Na mind1. Még a film befejezése előtt elolvastam az összeset, és meglehetősen az utolsó két rész sikerült a legjobban, mármint történetileg, a megvalósítás valamiért rosszabb mint az első rész, mármint ha az átkokat nézzük...
De tény, hogy szerintem az első 2 rész film az, amiben MAJDNEM minden rész benne van ami a könyvben... A többi már hiányos, de azért csaknem kellene azt beletenni, hogy manók vannak a Roxfortban (habár így megtudtuk volna, hogy ők csílják azt a rengeteg nyamit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!