Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a könyvekről?

Figyelt kérdés

A burok, Éhezők viadala, Egy tökéletes nap, Kapj el ha tudsz, Állati elmék, Az üvegbura, A másik Boleyn lány, Tiszták, A citromtorta különös szomorúsága, A beavatott, Az időutazó felesége, Galaxis utikalaúz stopposoknak, A könyvtolvaj, Virágot Algernonnak :)

Mit gondoltok róluk, mikor olvastátok, hány éveseknek ajánlanátok? :)

2012. aug. 17. 13:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Továbbiak jöhetnek még! :D
2012. aug. 18. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
drága barátom, ha nem olvastad még a galaxis útikalauzt még nem nevettél igazán jót soha. :D utána ellensúlyozásként jöhet az Algernon, a pityergés is belefér néha
2012. aug. 19. 23:27
 13/17 A kérdező kommentje:
:D okké, értettem a célzást :D. Remélem hamarosan tudom happolni és akkor elolvasom őket. Amúgy a galaxist és filmben illetve 2 személyes színházi darabban láttam (ami fantasztikussan jó volt)
2012. aug. 22. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
ezek a rukkolások, már könyvesboltba se járnak. EJNYE. :D akkor less mert ha bebizonyosodik hogy kétszer is megvan a galaxis útikalauz még rukkolni találom az egyiket. :D
2012. aug. 23. 01:32
 15/17 A kérdező kommentje:
okké :D
2012. aug. 23. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:

A burok - 2 éve olvastam. Az elején kicsit döcögősen ment, aztán viszont rátapadt a szemem a telefon kijelzőjére, és amíg ki nem végeztem, csak a vegetatív életjelenségeim üzemeltek az olvasáson kívül:D Érdekes a történet, nagyon jól meg van írva, az egész könyv úgy jó, ahogy van. A tvájlájt szaga (amit szintén olvastam) elsüllyedhet mellette, jó mélyen:)

Az éhezők viadalát még nem olvastam, de tervezem.

Az Egy tökéletes naptól még nem is hallottam, de most nagyon felkeltette az érdeklődésemet:D

Az üvegburát egy barátnőm olvasta, akinek az ízlésében nagyon megbízom, és oda volt, meg vissza:)

Én még a Galaxis útikalauzt olvastam, aminek fergeteges humora van, egyszerűen imádom. A könyvtolvaj a kedvenceim között szerepel: csodálatos történet, szokatlan narráció és szerkesztés, nagyon jó fogalmazás. A Virágot Algernonnak ismét egy nagyon érdekes történet, habár természetesen csak kitaláció, de fontos témákat boncolgat, sokat gondolkoztam rajta.

Én egyikhez sem kötnék korhatárt, szerintem ha valaki van annyira érett, hogy felkelti a figyelmét a könyv tartalma, akkor érdemes megpróbálkoznia vele, maximum köszöni szépen, inkább mégsem:)

20/L

2012. aug. 24. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:

És most látom, hogy nem csak én vagyok rukkola mániásxD

Hát igen, sok olyat sikerült már happolnom, amire könyvesboltban nemigen lett volna pénzem:) /mentségemre szóljon, hogy én is rukkoltam már "divat" könyveket:)

Az éhezők viadalát is innen szeretném megszerezni, de eddig mindig sikerült lecsúsznom róla:))

utsó voltam

2012. aug. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!