Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Veletek is történt már ilyen?

Veletek is történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Ritkán olvasom, de ha mégis, akkor annyira beleélem magam a történetbe, hogy megfeledkezem a körülöttem történtekkel. Eggyütt sodródom a szereplőkkel, és a történettel, a könyvben történtekkel megfelelően változik a hangulatom is (általában olyan a hangulatom, amilyen a főszereplőé, ha szomorú, akkor és is, ha vidám, és is). Nem tudom letenni a könyvet, míg a végére nem érek, nem alszom, vagy nem társalgok másokkal, csakhogy megtudjam, mi fog történni. Ha pedig, valaki megzavar, mérgesen fordulok felé, és igyekszem minnél hamarabb lerázni. Mikor elolvastam a könyvet, el sem hiszem, hogy vége, és még egy-két napig a könyvön rágódok, majd minden a régi lesz. Én is újra önmagam leszek. Néha hosszabb filmeknél is ez van.

Veletek történt már ilyen?

Ez normális?

Miért van ez velem?

Hogy tudám ezt valahogy kiküszöbölni, hogy csak egy könyvként nézzek a történetre, ne legyen ekkora hatással rám?

2012. aug. 12. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Könyvszeretet, könyvgyűjtés a bibliofilia. Nem feltétlenül jelent olvasásmániát (a legjobbak sosem olvassák a könyveiket, hiszen nem arra valók, inkább dísztárgyként gyűjtik), de én szeretem ilyen értelemben használni, mert nálam ilyen. (De még kezdő bibliofil vagyok, ha lenne pénzem, felvásárolnám a könyvesboltokat, Szerencsére nincs.)
2012. aug. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!