Ezeket a könyveket Rentai Renáta (Szent Johanna Gimi) melyik részekben olvasta?
Figyelt kérdés
Csillagpor
A nyomorultak
Twilight
Zabhegyező
A borostyán látcső (ezt nem biztos, hogy olvasta)
Előre is köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 7. 17:57
2/10 A kérdező kommentje:
Mindegyiket?
2012. aug. 8. 08:53
3/10 anonim válasza:
A pályázathoz kéne??Nekem igen!Én se tom
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ahhoz kéne. A többit megtaláltam, de ezeket nem tudtam, mert kölcsönadtam az első két könyvet a barátnőmnek.
2012. aug. 9. 08:36
6/10 SnooPy10 válasza:
A borostyán látcsőt: szerintem a negyedikben(mert most olvasom megint a szjg-t és épp a negyediknél tarok és abban van hogy még az arany iránytűt olvassa)
Zabhegyező: az a második(mert Arnoldtól kapta a szülinapjára ami úgye április 9 ezért a második)
Twilight: aszem a második
a többi pasz
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, ez is nagy segítség.
2012. aug. 10. 08:47
8/10 anonim válasza:
A Zabhegyezőt a hatodikban is olvassa, amikor megkapja január 3-án Corteztől angolul, miután összejöttek.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Csilalgpor,Nyomorultak passz... :/ Twilight a 2. -ban, ez tuti!! Zabhegyező.. háátt.... a kövit nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!