Elszoktátok olvasni a kötelező olvasmányokat?
El SZÓKÖZ szoktátok olvasni
Mivel az el az elolvasni része, a szoktátok pedig kettévágja.
Nem, nem olvastam el annak idején a kötelező olvasmányok nagy részét. Egyesekbe bele sem kezdtem, egyeseket fogcsikorgatva végigolvastam, másokat meg párszáz oldal után eldobtam a fenébe. A kötelező olvasmányok jó része archaikus, őskorból ránkmaradt szemét.
Kisgyerekként szerettem a Vukot éééés szerintem ennyi volt, ami tetszett.
Félreértés ne essék, rengeteget olvasok, főleg nem fikciót, tudományos dolgokat, de most is van két angol nyelvű regény a polcomon, viszont a kötelező olvasmányok a legtöbb korombeli emberrel megutáltatták az olvasást. 21 éves vagyok.
Igen elszoktam,de egyet viszont nem olvastam el:A tüskevár,nem tom miért
Kedvenceim:A Pál utcai fiúk,A láthatatlan ember.
Általános suliban nem.
Tüskevárat 20 oldal után feladtam, utána 20 oldalnkén beleolvastam pár sorba, hogy mi történt :D
CSak EGri csillagokat szerettem.
Többibe bele se kezdtem.
Gimiben viszont imádtam, hosszúakat is, Vörös és fekete,Arany ember, stb. ( ez a kettő favorit, csak azért említem) , de többit is elolvastam ( Goriot apó pl.)
Ja igen, az Egri csillagok nekem is tetszett, jó volt olvasni.
De a Vörös és fekete? Űűűűűűű.. Anna Karenina hülyeségei
meg annak az Encyclopedia Britannica-t mármár megcsúfoló terjedelme után a második legnagyobb literaturális megrázkódtatást okozta nálam a Vörös és fekete.
KIncskereső kisködmőn elolvastam és tetszett, A Pál utcai fiúkkal is így voltam, talán az akedvencem.
Egri csillagok és a Kőszívű ember fiait azt nem olvastam el...belekezdtem de nem bírtam... az Antigonéról meg inkább ne is beszéljünk... rosszul vagyok a nyelvezetétől:D
Eddig még csak ennyit kellett (volna) elolvasnom
Hát azthiszem én szerencsés vagyok abban a tekintetben hogy olyan tanárunk volt, hogy nem kellett kötelezőt olvasni.
Amiket elkellett mégis az a : Egri csillagok (unalom 4ever)
És a Harry Potter 1 (igen jól látjátok nem akartuk a kőszívű ember fiait és szavazással eldöntöttük higy ezt olvassuk xD)
Bár azthiszem meg fogjuk bánni mert középsuliba lehet hogy kérik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!