Ciki manapság kötelező olvasmányokat elolvasni?!
én mindig elolvastam, sőt, én még az ajánlottakat is és sok minden mást is :D
nekem a nyaraim diákként a könyvtárban teltek, nem a plázákban, és mégis ember lettem, sőt, merem állítani, hogy a volt osztályomból az egyik legértelmesebb ember...engem is csúfoltak éppen eleget, hogy micsoda stréber vagyok, de leszartam, mert a szüleim is ilyenek voltak, nekem ez volt a minta :D
aztán elkerültem egy jó gimnáziumba, ahol az volt a ciki, ha nem olvastam el :D
majd túl leszel az ilyen embereken, aztán a 10 éves osztálytalálkozón mindenki felmutathatja, mit ért el :D
Nem ciki, inkább a kérdés az...
Néhány kötelező nekem például nagyon tetszett( bár én se olvastam sokat, főleg a középsuliban).
Dehogy ciki! Általánosban én is mindig elolvastam őket, meg még gimi elején is(jól le is néztek miatta, de nem számít).
Akkor lett elegem, amikor a számomra nagyon unalmas könyveket is olvastam, hogy jól sikerüljenek az abból írt dogáim, és olyan kérdéseket tett bele a tanár, amiknek egyátalán köze nem volt a lényeghez. Így még én, aki normálisan elolvastam, nem biztos, hogy a x-edik apró részletre figyeltem fel, így csak hármast kaptam. Ellenben azokkal, akik büszkén mesélték, hogy ők bizony magasról tesznek rá, és doga előtt 2 perc alatt elolvasták a netről leszedett összefoglaló anyagot(amikben direkt az ilyen, tanári-kitekert kérdesekre mentek rá),és akik ötöst kaptak. Dühített az igazságtalanság. Akkor mondtam azt, hogy ezután már egy kötelező se fogok elolvasni. Az első ilyen alkalommal én is csak az összefoglalót olvastam el, és ötöst kaptam.
Tehát itt nem arról van szó, hogy nem szeretek olvasni, sőt imádok, de csak azt olvasom el, amit én szeretnék, és nem amit kijelölnek! Véletlenül sem tanácsolom, hogy te is ezt csináld, sőt tök jó, hogy benned még ott a "tanulás utáni elsöprő vágy".:) Maradj mindig ilyen! Én is ilyen voltam, csak sajnos nálam már elcsitúlt ez a "szenvedély".
Azzal pedig nem kell foglalkozni, hogy mások mit mondanak, a te korodban még ez a viselkedés a "menő". Ne aggódj, majd kinövik! 18/L
Ciki...akkor megyek és felakasztom magam mert elolvastam...és hupsz...még mást is olvasok...akkor bizonyára a farkamnál fogva akasztom fel magam a tűz fölé...
Ők a cikik...
Szerintem az ciki, hogy itt tartunk, hogy az élet csak a "ciki" a "cuki" meg a "rajból" áll.
És nem rád gondoltam (kérdező( hanem az egést sz@rra
Olvasni sosem ciki. Az, hogy valakinek nincs annyi önfegyelme, hogy elolvasson 500 oldalt egy olyan könyvből, ami nem szórakoztató, az ciki. Ők maradhatnak parasztok, neked nem kell. Az olvasás öröm, főleg, hogyha nem csak egy kivonatot lapozgatsz. Ha rendesen átrágod magad a közös olvasmányokon, klassz lesz együtt gondolkodni a tanárral, közösen rájönni az összefüggésekre.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!