Jókaitól az Arany ember érdekes olvasmány vagy unalmas?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 20:31
1/10 anonim válasza:
Nekem annak idejen tetszett!
Itt olvashatsz a konyrol: [link]
2/10 anonim válasza:
engem 15 éves fejjel nem kötött le. 19 évesen elolvasva már nagyon tetszett
3/10 anonim válasza:
En 14 evesen olvastam azaz 10 eve, es nagyon tetszett!
Erdemes elolvasni.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. júl. 22. 08:36
5/10 anonim válasza:
Ha a konyv nem kotne le de lenne ugy kb 2 ora folos idod akkor nezd meg filmben. Nagyon szep tortenet es regi magyar szineszek eloadasaban pedig istenien lehet elvezni is. Ha viszont a konyvet valasztanad akkor ne allj meg csak azert mert az eleje lehet h unalmas lenne szamodra. Jo olvasast! vagy JO filmezest!:)
6/10 anonim válasza:
14 vok és muszály elolvasnunk mert kötelező és kedden doga:D
254.-ik oldalnál tartok, és nagyon tetszik tényleg érdemes elolvasni
7/10 anonim válasza:
13 éves vagyok, 2 hét alatt simán kiolvastam. Szerintem nagyon jó könyv! Izgalmas a cselekménye. Bár sok benne a leírás, ami kicsit unalmas, de legalább bővül a szókincsed. Teljesen bele tudtam magamat képzelni a szereplők helyébe, együtt sírtam, együtt nevettem velük. Nem hiába Jókainak is ez a legkedvesebb könyve. Mindenképpen olvasd el!
8/10 anonim válasza:
En az elejet talaltam unalmasnak, de nagyon tetszett a regeny cselekmenye.
Egyik legjobb regeny amit olvastam.
10/10 anonim válasza:
módosítanák!
elkezdtem olvasni,eléggé jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!