Nektek mi volt az első mangátok amit kaptatok/vettetek? És mennyire örültetek neki?
Énnekem Moriyama Daisuke: Chrno Crusade 6. kötete... igazából eddig még csak ez az egy mangám van, de ezt is nehéz volt kiharcolnom (én szüleim se nagyon szeretik). De amúgy online olvasok.
14/L
Én már "kinőttem" ezt a rajongást, de anno az első a Tarot Café volt, azt hiszem.
Nagyon tetszett, jó volt a sztori, szépek a képek, aranyosak a karakterek, csak túl sok része volt és rohadt drágán adták.. a többit a könyvesboltban olvastam ki :D
Én több, mint tíz éve vagyok magngás, és nem érzem, hogy bármikor ki akarnám nőni, csak az ízlésem változott meg. Régen bolondultam a magical girl és a shounen műfajért, mára inkább csak shoujo és josei.
(Family Compo)
15: Akkor jó, az a jó ha mindig fölvállalod. =)
16: Meg lehet érteni. Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok. Neked a CD a fontosabb, nekem a manga.
Ez olyan dolog, hogy például nekem is megvan majdnem az összes Ghibli film letöltve, de mégis megveszem az eredeti DVD-t; vagy ott a Sailor Moon manga, ami megvan letöltve már évek óta fanfordításban (angolul), és mégis megveszem az eredeti mangát, mert rajongó vagyok.
Nekem a Hetalia nem tetszik, se ahumor, se a grafika. De hát, van, akinek ez tetszik, van, akinek más.
Nekem a 'Kimi ni todoke' első kötete volt, amit online vettem, és hihetetlenül örültem neki. :) Elolvastam vagy 100x, teljesen átvizsgáltam, minden porcikáját megfigyeltem. A manga egyébként angol volt. :)
Azóta meg még neki a többi kötetét, illetve még rengeteg shoujot beszereztem, de mindet angol vagy német nyelven.
És mindnek nagyon örültem.
Eddig magyarul még nem vásároltam, csak a Ruróni Kenshin 1,2,3-at, de azt külön tartom a többitől, egy csomó Dragon Ball-al, mivel azok nem shoujok és nem illenek a gyüjteménybe. :D
Viszont tervezem megvenni az eddig megjelent Love*Com köteteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!