Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek mi volt az első mangáto...

Nektek mi volt az első mangátok amit kaptatok/vettetek? És mennyire örültetek neki?

Figyelt kérdés
Én tegnap vettem meg életem első mangáját (Hetalia), eddig mangát csak online olvastam. Még tegnap kiolvastam és azóta nagyon figyelek rá és hihetetlenül boldog vagyok. :)

2012. aug. 3. 22:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Énnekem Moriyama Daisuke: Chrno Crusade 6. kötete... igazából eddig még csak ez az egy mangám van, de ezt is nehéz volt kiharcolnom (én szüleim se nagyon szeretik). De amúgy online olvasok.

14/L

2012. aug. 4. 11:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőben járunk. :)
2012. aug. 4. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én már "kinőttem" ezt a rajongást, de anno az első a Tarot Café volt, azt hiszem.

Nagyon tetszett, jó volt a sztori, szépek a képek, aranyosak a karakterek, csak túl sok része volt és rohadt drágán adták.. a többit a könyvesboltban olvastam ki :D

2012. aug. 4. 20:55
 14/20 A kérdező kommentje:
A könyvesbolt. :) A múltkor 2 órát mangáztam ott. Csak sajnos ritkân vagyok ott.
2012. aug. 4. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Én több, mint tíz éve vagyok magngás, és nem érzem, hogy bármikor ki akarnám nőni, csak az ízlésem változott meg. Régen bolondultam a magical girl és a shounen műfajért, mára inkább csak shoujo és josei.

(Family Compo)

2012. aug. 4. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem az első (és eddig utolsó) mangám a Vampire Knight első része volt.. szerettem, tetszett, viszont annyira nem vagyok rajongó, hogy ennyit adjak ki értük :) persze teljesen meg tudom érteni azokat, akik mégis megveszik. én is megveszem a kedvenc cédéimet, holott már rég letöltöttem őket :)
2012. aug. 5. 00:18
 17/20 A kérdező kommentje:

15: Akkor jó, az a jó ha mindig fölvállalod. =)

16: Meg lehet érteni. Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok. Neked a CD a fontosabb, nekem a manga.

2012. aug. 5. 10:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog, hogy például nekem is megvan majdnem az összes Ghibli film letöltve, de mégis megveszem az eredeti DVD-t; vagy ott a Sailor Moon manga, ami megvan letöltve már évek óta fanfordításban (angolul), és mégis megveszem az eredeti mangát, mert rajongó vagyok.

Nekem a Hetalia nem tetszik, se ahumor, se a grafika. De hát, van, akinek ez tetszik, van, akinek más.

2012. aug. 5. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem a 'Kimi ni todoke' első kötete volt, amit online vettem, és hihetetlenül örültem neki. :) Elolvastam vagy 100x, teljesen átvizsgáltam, minden porcikáját megfigyeltem. A manga egyébként angol volt. :)

Azóta meg még neki a többi kötetét, illetve még rengeteg shoujot beszereztem, de mindet angol vagy német nyelven.

És mindnek nagyon örültem.

Eddig magyarul még nem vásároltam, csak a Ruróni Kenshin 1,2,3-at, de azt külön tartom a többitől, egy csomó Dragon Ball-al, mivel azok nem shoujok és nem illenek a gyüjteménybe. :D

Viszont tervezem megvenni az eddig megjelent Love*Com köteteket. :)

2012. aug. 19. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Uh, és az én szüleim szeretik :) Mármint nem szeretik, meg tudják, hogy majd kinövök belőle, de örülnek, hogy én örülök. Tőlük is szoktam kapni mangákat... Pl. Ouran High School Host Club! :) 14/l
2012. aug. 19. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!