Gimis tinilányoknak szóló könyvek?
Figyelt kérdés
Izgalmas,kalandos,szerelmes,gimis tinilányoknak szóló könyvet keresek2012. aug. 2. 13:28
1/8 anonim válasza:
Szent johanna gimi:) nem annyira izgi, de tinilánynak való:) ajánlom még delphin de vigan tól a no és én c. Könyvet, nem olyan szerelmes regény, de van benne az is:)
2/8 anonim válasza:
a szent johanna nem izgi?! en imadom! olvass voros pottyos konyveket, azok is jok!
3/8 anonim válasza:
Alyson noel-Halhatatlanok
Én sem akartam elolvasni sokan ajánlották hogy jó meg minden (veszteni valóm nem sok mivel bent volt a könyvtárba).És eskü nem tudom letenni még csak az első kötetnél járok és kettőig olvastam (hajnal kettőig)annyira nagyon tetszett.
Lauran Conrad:L.A-candy (ez az egyik kedvenc)(ősszel jön a 2. rész annyira várom)
Meg cabot-Airhead trilógia
Meggie Stiewater-shilver,ligner,forever
No és én.
Téll az Szjg is jó most jön a 7. része
4/8 anonim válasza:
Kurt Vonnegutt - macskabölcső
Én szerettem gimis tinilány koromban :-)
Érdekes volt, mert van mondani valója.
5/8 anonim válasza:
Szilvási Lajos - Egymás szemében
Szabó Magda - Abigél
6/8 anonim válasza:
Alyson Noel-Lúzerek és bálkirálynők
7/8 anonim válasza:
Szerintem a szjg-ben az a jó hogy könnyen olvasható és kíváncsi vagy a folytatásra. :) De alapvetően egy túlnyúzott történet mert a 6. részbe nagyjából semmi nem történik és a többiben meg csak szenved mindenki. :D de amúgy olvasd el, mert ez olyan hogy mindegy hogy mennyire szar el kell olvasni :D csupán h tudd miről van szó. :)
8/8 SZJG válasza:
Én is ajánlom az Szjg-t nagyon jó!!! Aztán amit még nagyon tudok ajánlani Rubintvörös, Zafírkék... lehet h ismeretlenül hangzik de tényleg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!