Tudnátok ehhez hasonló könyveket ajánlani?
Mostanában olvastam a Szent Johanna Gimit a Rubinvörös és Zafírkék című könyvet, nagyon tetszettek és ehhez hasonló könyveket keresnék , ami ilyen tinikről szól és van benne romantika is. Ha olvastatok ilyesmiket vagy valami nagyon jót , kérlek osszátok meg velem is.
Köszi
Amit felsoroltál azokat én is nagy szeretem!(I Luv Cortez! xD) A Rubinvörösnek novemberben jön a 3. része Smaragdzöld címmel.
Majdnem az összes Vörös Pöttyös könyvet ajánlom. (a Rubinvörös is VörösPöttyös)
Az én kedvenc VP-s könyveim:
Becca Fitzpatrick: Csitt, Csitt 2. része: Crescendo
Cassandra Clare: A Végzet Ereklyéi: Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott Angyalok városa
Pokoli szerkezetek: Az Angyal
Maggie Stiefvater: Shiver/Linger/Forever
Simone Elekes: Tökéletes Kémia
Alex Flinn: Beastly / Csók pont jókor
Sarah Dessen: Altatódal, Figyelj rám! ,Tökéletes
Tera Lynn Child: Hableányok kíméljenek
Kate Lauren: Fallen
Bree Despain: The Dark Divine- A fekete bárány
és még itt vannak: [link]
nem VP-s de nagyon jó:
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek, Delírium
Ally Carter:Ha megtudnád hogy szeretlek meg kéne öljelek!
Suzanne Colins: Éhezők viadala
Ally Condie: Egymáshoz rendelve
Scott Westerfield: Csúfok
Andrea Cremer: NightShade
Teljesen azonos az ízlésünk ezért biztos vagyok benne h nagyon fognak tetszeni ezek : ( bocsi ha ugyanazt írom estleg mint az előző nem olvastam el h ő miket írt)
Simon Elkeles. Tökéletes Kémia. (3 részes 2. része ősszel jelenik meg.) http://www.youtube.com/watch?v=GhEx0kaUlrU&feature=player_de..
Smaragdzöld : a rubinvörös 3. befejező része. a film premierje idén tavasszal lesz :D
- Forgive my fins
- Becca Fitzpatrick: csitt,csitt - Crescendo ( ebben van a kedvenc férfi karakterem egyszerűen imádom sztem nincs olyan lány aki ne lenne oda érte! Jobb mint Cortez és Gideon együttvéve (pedig ők is a kedvenceim) )
- Árnyékvilág, Kígyól sziszegése
- The Dark divine, The Lost saint (3. része ősszel jelenik meg)
- Rajongás
- Mentsük meg Júliát
- Figyelj rám!
- Tökéletes
- Fallen, Torment
- A bíborhajú, A boszorka démona
- Hunger games (éhezők viadala),Chatching fire, mockngjay
- A beavatott
Nekem ezek a kedvenceim a csitt,csittet és a tökéketes kémiát sztem MINDENKÉPPEN olvasd el.
Akkor a tökéletes kémiát ajánlom semmi misztikus cucc nincs benne, nekem a rubinvörös sorozaton é az szjg-n kívül az a kedvencem!
Ja és emberek!! Már csak 222 nap van vissza a rubinvörös premierjééig!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!