Tudtok ehhez hasonló horror könyvet?
Én nagyon megszerettem Lovecraft novelláit. Szinte függő lettem :D Van a "suttogás a sötétben" c. novellája. Nagyon megfogott benne az az érzés, hogy a főszereplő (pontosabban az, akinek a leveleit olvassa a főszereplő) folyamatosan veszélyben van, és egyáltalán nem tudja, hogy mit csináljon. Folyamatosan követik bizonyos titokzatos lények, csak találgatni tud hogy miért. Az eseményekről konkrétan az üldözött személy leveleiből szerzünk tudomást, amit a főszereplőnek küldött. A történet első háromnegyede ezekből a levelekből áll.
Neten fent van, a google kiadja. Az imént találtam egy blogot, természetesen nem hiszek benne amit ott írnak, viszont az egyik szerkesztő azt állítja, hogy egy naplót talált egy elhagyatott házban. Fel is rak belőle részleteket. Na most én pont ilyen hangulatú horror könyvet keresek :D
A blogbejegyzés: [link]
Nagyon nagyon hálás lennék, ha egy ehez valamennyire hasonlító könyvet tudnátok ajánlani :D Esetleg Lovecraft-nek van hasonló műve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!