Az Alexandrában miért nem árulnak Agave könyveket?
Figyelt kérdés
Majdnem minden kiadótól van, kivéve ettől.
személyes megjegyzés:
A környéken, ahol lakom, csak Alexandra van, 100 kilométeren belül sehol nincs Libri, ahol tudnék Agave könyveket venni. Legutóbb, amikor internetről rendeletem (Agave) könyvet, csalódtam. Hiába gyors meg minden az e-vásárlás, ha egyszer nem tudok beleolvasni a könyvbe, akkor csak a borító és a fülszöveg alapján tájékozhatok, és sajnos csak beleolvasva tudom meg, hogy ez tetszene vagy nem tetszene nekem. Nem tetszett.
2012. júl. 27. 07:30
1/4 anonim válasza:
142 találat van az Agave szóra az Alexandra keresőjében.
Láthatóan készleten vannak ezek a könyvek, másnapi szállítással.
Tehát csak a te üzleted ilyen balszerencsés, de ezen könnyen segíthetsz. ha közöld velük az igényeidet.
2/4 A kérdező kommentje:
Valóban. Sajnos, amit én keresek, A lámpás gyermekei itt sincs fent. Az is Agave kiadás.
2012. júl. 27. 08:13
3/4 A kérdező kommentje:
A Libriről rendeltem mind a három kötetet, és csak itthon, olvasva derült ki, hogy nem igazán olyan jó, mint amilyenre számítottam. Én könyvvásárláskor mindig elolvasom az első fejezetet, és belelapozom a későbbiekbe.
2012. júl. 27. 08:20
4/4 anonim válasza:
Az én városomban is van Alexandra, és rengeteg Agave könyv van itt. Szerintem szólj a boltod vezetőjének, hogy szeretnéd ezt a könyvet megnézni, és 1 héten belül megérkezik a rendelésed. Én is sokszor csinálom így, ha arra kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!