Tudnátok ajánlani ilyesmi könyveket? (A többi lent)
Ezeket a könyveket olvastam eddig : Twilight saga, Vámpírnaplók sorozat, Shiver, Linger, Forever.
Nagyon tetszik ez a misztikus, vámpíros-vérfarkasos téma. Ajánlanátok nekem ilyen könyveket? Ha lehet írjátok le azt is hogy miért szeretitek az ajánlott könyvet. Köszi:)
Becca Fitzpatrick : csitt csitt
Ez is misztikus, bár ebben nincs se vámpír, se vérfarkas , csak bukott angyal. Itt is van egy rossz fiú aki szép lassan belezúg egy "jó" lányba. A könyv nyelvezet, a temperamentuma , úgy az egész megfogott. Ja és hát szórakoztató is. Sokkal jobban megszínesíti a bukott angyal ezt a szerelmi storyt. Nekem nagggyon tetszettt :)
Claudia Gray - Evernight-sorozat. Vámpírakadémia, ahová beépül egy vámpírvadász fiú, és a született vámpír főszereplővel lesznek szerelmesek. Amolyan tiltott szerelem-sztori, lehet, hogy elcsépelt, de tele van fordulatokkal. Vérfarkasok nincsenek, vannak helyette lidércek. De még milyenek! ;)
Lauren Kate - Fallen - Kitaszítva. Bentlakásos suli, kifejezetten ketyósoknak, illetve bajkeverőknek. A főhősnő is éppen ide kerül, aztán megismer egy titokzatos fiút, aki mellesleg angyal. Képbe kerül még egy másik fiú is, aki amolyan bukott angyal-féle, és a lányra fáj a foga. Kicsit nyomasztó a hangulat az elején, de ez oldódik, fokozatosan, minél több szereplőt ismersz meg. Rejtélyek, titkok, és még poénos is. Nagyon bejött ;) Igaz, nem vámpíros, de jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!