Tudnátok nekem jó fantasy könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
15/L2012. júl. 11. 15:56
1/11 anonim válasza:
Trónok Harca..a legjobb,de kicsit durva.Esetleg Eragon (ezeknek több része is van)
2/11 anonim válasza:
J.R.R. Tolkine: Gyűrűk ura
Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú
Szeptimusz: Mágia
3/11 anonim válasza:
Kristin Cashore - Graceling, Zsarát
4/11 Lilith1994 válasza:
Love craft mind a három kötete
5/11 anonim válasza:
Juliet E. McKenna: Veszélyes játszma. Én nagyon élveztem, ragyogóan felépített világa van.
6/11 anonim válasza:
Patrick Ness: chaos walking trilógia. Szuperjó!:D
8/11 anonim válasza:
Ahogy az első is mondja, Trónok Harca! :)Az első kötete a Tűz és Jég Dalának, eddig öt jelent meg, további kettő lesz. :D
9/11 anonim válasza:
Nagyon jók a Lois Lowry könyvek. Fantasy tőle az Emlékek Őre triológia, (másik két része a Valahol messze, és a Hirvivő), mindhárom egy jövőbeli világban játszódik. Jól olvashatók, nekem nagyon tetszettek:)
10/11 anonim válasza:
Még az előző vagyok. Jó még, Scott Westerfeldtől egy triológia, Csúfok, Szépek, Különlegesek, ez is a jövőben játszódik, csak az előzőeknél sokkal elgondolkodtatóbb. Nagyon ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!