Mit csináltok a kötelezőkkel?
Figyelt kérdés
Imádok olvasni, de nyárra vannak ugye a kötelezők. Engem nagyon nem izgatna, h nem olvasom el őket, de a szüleimet igen. Ti elolvassátok a kötelezőket vagy olvastok inkább a titeket érdeklő könyvekből?
Előre is kösz!
2012. júl. 22. 13:57
11/13 anonim válasza:
Én volt, amit elolvastam, volt, amit nem. Ami nem érdekelt, azzal nem foglalkoztam:D Gimiben a Kurázsi mama és gyermekei, Az ember tragédiája és a Tóték volt, amit hajlandó voltam elolvasni, a többire nem tudtam rávenni magam. xD Viszont az általános iskolai kötelezők nagy része szerintem jó.
De szerintem, ha nagyon nem megy, nézd meg filmen, és olvass el egy rövidítettet.:)
12/13 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a segitséget! :)
2012. júl. 23. 11:47
13/13 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek olvasni, így minden kötelezőt elolvasok. Mellette persze még sok mást is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!