Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit csináltok ha "nagyon"...

Mit csináltok ha "nagyon" akartok írni, de semmi nem jut eszetekbe?

Figyelt kérdés
Próbálok valamit kitalálni, de semmi az ég világon nem jut eszembe...
2009. dec. 21. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
mármint hova írni? vagy mit?
2009. dec. 21. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:

könyvet...

bocsi :$

2009. dec. 21. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha eroltetni kell jobb ha hozza se fogsz... Bocsi nem akarlak leszurni vagy ilyesmi, de az eroltetett dolgok altalaban eleg gyatrara sikerednek.(magambol indulok ki, persze en nem konyvet akartam irni:p)

Inkabb vagyel magadhoz egy noteszt es egy tollat, es amikor jon az ihlet gyorsan ird, hogy kesobb amikor majd leirod legyen mirol "puskazz":p En is igy szoktam, szeritem hasznos.:) Amugy nem tudom te hogy vagy vele, de nekem pl. csak ejszaka megy az iras amikor mar jo faradt vagyok:)) olyankor olyanokat irok hogy masnap elolvasom es wowowow, ez en irtam??:P Szoval ki kell tapasztalni melyik napszakban es milyen kornyezetben (pl. siri csend) tudsz a legjobban irni, es ez is sokat fog segiteni a munkadban! :)

2009. dec. 22. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
zenét hallgatok, és elgondolkozom rajta, vagy átveszem a napomat, és töprengek h mien cselekvést tudnék kihoni belőle:) nálam ezek segítenek
2009. dec. 23. 00:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A második válaszolót támogatom, én szeretek írni és rajzolni is, de nekem sem megy soha, ha erőltetem. Van egy kis zsebnoteszem, ha van valami jó ötletem, abba írom fel mindig, mert rém rövid az eszem. :D Viszont nekem az este írás nem megy, mert akkortájt szoktam a legérzelgősebb lenni, és így mindig sületlenségek születnek, ha próbálkozom. :D Viszont rajzolni csak akkor tudok.

És szerintem kell egy apró dolog, ami megihlet. Vagy esetleg találd ki előbb a szereplőidet, mondjuk elsőnek kettőt és kapcsold össze őket. Találd ki, milyen lehetett a múltjuk, a jellemük, hogyan találkoztak, hogy viszonyulnak egymáshoz, mi lesz velük, stb... És ha ezen gondolkodsz, biztos be fog ugrani valami használható dolog, ami alapján nekiállhatsz az íráshoz. :)

Sok sikert! :)

2009. dec. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!