Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen tárgy jut eszetekbe,...

Milyen tárgy jut eszetekbe, ha azt mondom: Harry Potter?

Figyelt kérdés
Plakátot csinálok, és kellenének rá ilyen jó kis tárgyak.... pl.: cikesz, vagy nimbusz 2000, vagy valami..
2009. okt. 20. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kerek szemüveg, teszlek süveg, varázspálca... hirtelen ennyi :)
2009. okt. 20. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Roxmorts, boszorkány, Abszol út. :)

Ez az első három, ami eszembe jut.

Egy őrült Harry Potter rajongó

2009. okt. 20. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Varázspálca,seprű,szemüveg;)
2009. okt. 20. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:

hipogriff, azok a címerek(grifendél stb...xd)

tűz serlege, főnix

2009. okt. 20. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:

üst felette egy varázspálca amiből zöld szikrák pattannak elő. én a háttérbe rajzolnám meg halványabban és "elé" mondjuk magát Harry Pottert xD

nekem most ez a kép ugrott be

ja és az egész háttérszíne sötétlila lenne nálam!

2009. okt. 20. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:

A sötét jegy,főnix, oroszlán,kígyó,sas,borz,varázspálca,Teszleg Süveg,seprű,tűzvillám,kastély...... Jó nem az összes tárgy,de szerintem egy plakátra mindenképp rárajzolnám. :D

De attól függ,hogy konkrétan szól-e valamiről a plakát ,tehát egy témára hívja fel a figyelmet,vagy csak úgy általában Harry Potter.:)

Amúgy megkérdezhetem,hogy miért csinálsz plakátot?

HP-rajongó

2009. okt. 20. 17:17
 7/11 A kérdező kommentje:
ááá semmi extra dolog...Csak az egyik barátnőmmel őrült Hp rajongók vagyunk, és akarunk egy bazi nagy posztert csinálni, hogy kirakjuk a falra, és nézegessük. Én meg nagyon jól tudok rajzolni, tehát minden kivitelezhető, csak magát az ötletet kéne megmondani. Amúgy tök jókat mondtatok.
2009. okt. 20. 21:18
 8/11 A kérdező kommentje:
amugy most úgy néz ki, ami eddig kész van belőle, hogy a háttérben ott van a Roxfort, előtte meg a tűzvillám, a nimbus 2000-res, a tűz serlege, a teszlek süveg, a cikesz, és egy taláros kislány. A főnixet is odarajzolom! Ez nem is jutott eszembe^^
2009. okt. 20. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
a barom Daniel Radcliffe
2009. okt. 21. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:

varázspálca,szemüveg

hirtelen ennyi..:S

2009. okt. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!