Ajánlanátok nekem néhány jó könyvet?
Figyelt kérdés
Szeretek olvasni, tizenhat éves lány vagyok. Szeretem a történelmi és a szerelmes/erotikus regényeket is:), a Harry Potter a kedvencem. Viszont a vámpíros buta könyveket ki nem állhatom. Bármilyen történelmi könyvet szívesen elolvasok, ezekből a középkoriak a kedvenceim. Ha van néhány könyv, ami szerintetek nekem való, akkor mondanátok párat?:D köszi :)2012. júl. 22. 00:41
11/13 anonim válasza:
Éjszakai cirkusz.Igaz csak most olvasom,a felénél tartok,de fantasztikus!:) nagyon romantikus,és csodálatos világot jelenít meg...szó szerint letehetetlen,egyszerűen imádom,eddigi kedvenc könyvem..:)
16/L
12/13 anonim válasza:
És még annyit az Éjszakai cirkuszról,hogy gyönyörű a könyvborítója..:)
13/13 anonim válasza:
Remélem még aktuális :)
Ha szereted a Harry Pottert, olvass fanfictiont :)
Pl: Juhász Roland-Nurmengard trilógia :)
ez a varázslóháború után játszódik :) 3 könyv egy magyar fiútól, aki jobban ír,mint Rowling,és garantálom,hogy nem fogod tudni letenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!