6-os lánynak milyen regényeket ajánlotok?
Ne legyen Harry Potter, Szent johanna gimi, Lucy M. Montgomery, (ezeket már olvastam)
Ami fontos:Kevés tájleirás,ne legyenek nehéz szavai,sok párbeszéd.
Sok könyvet írjatoooook!!!!
Köszi
6-os lány az mien ?xd
6.-os esetleg
BÁrmilyen Shoujo manga ...
Ha hatodikos vagy, akkor 12-13 éves lehetsz. Szerintem megbirkóznál Darren Shan vámpírkönyveivel, abszolút könnyű nyelvezete van, nincs túl sok tájleírás és ha van is, nem olyan, hogy öt soron keresztül ecseteli, hogy süt a nap, (az ilyet én is utálom). Sok párbeszéd van benne. Viszonylag rövid, 200-250 oldalas könyvek, a sorozat 12 részes, és a legelején a főszereplő is kb. veled egykorú. Ezt nagyon ajánlom.
Olvasd Alex Flynn-A szörnyszívű könyvét. Ez a modern szépség és a szörnyeteg, a szörnyeteg szemszögéből. Nagyon jó:)
Rick Riordan - Percy Jackson és az olimposziak sorozat, 5 részes, a főszereplő az első könyvben 12 éves. Nagyon humoros és sok benne a párbeszéd.
Elisabetta Gnone - Fairy Oak könyvek, 3+2 rész, boszorkányok és tündérek vannak benne, a lányok azt hiszem olyan 11 évesek benne.
Meg Cabot - Neveletlen hercegnő naplója könyvek, én ezeket olvastam 12 évesen.
Jacqueline Wilson - Kettős Játszma, ez naplószerű, de nagyon jó.
Remélem segíthettem. :)
Naplószerű könyvként például tudnék ajánlani egyet:
Sue Townsend - Adrien Mole Minden kínszenvedései
Nagyon jó könyv a történet elején egy tizenhárom éves srácról szól, ez a naplója. Nagyon vicces mindenképp olvasd el javaslom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!