Érdemes elolvasnom aBeatsly-A Szörnyszívü c. könyvet?
Figyelt kérdés
Nem tudom érdemes lenne-e elolvasnom. aki olvasta az tudna róla írni valami kis ismertetőt? csak hogy tudjam mire számítsak. állítólag ez valami szerelmes/romantikus regény..2012. júl. 19. 22:24
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Én olvastam, és nagyon szerettem, főleg azt, hogy a kezdetben bunkó, menő srác meséli a sztorit, és így közelről végignézhetjük, ahogy szörnyetegként beleszeret a csúnyácska Lindybe:)
3/9 A kérdező kommentje:
de ugye nem nagyon csöpögős v. ilyesmi? /pél. twilight/
2012. júl. 21. 17:23
4/9 anonim válasza:
Nem tudnám ahhoz hasonlítani, ami csöpögős rész van benne az máshogy csöpögős. :D
5/9 A kérdező kommentje:
az jó XD
2012. júl. 21. 21:37
6/9 anonim válasza:
Szerintem jó kis romantikus regény, hát csöpögés van benne, de olyan szép. Azért nem olyan, mint a Twilight,
7/9 anonim válasza:
a film hozzá képest nagyon szar..olyan jelenetek vannak benne,mint ami a könyvben elő sem fordult.xd (+ még a főszereplő nevét is megváltoztatták.xd)
a könyvet imádom.Főleg a csetes beszélgetések voltak benne a kedvenceim,asz valami fantasztikus,és nagyon ötletes:D
Vigyázz,spoiler!
Az,hogy a chates társai is ismerősek gyerekkorom meséiből,
pl.Néma lány=Ariel,Breki= a békává varázsolt királlyal,Grizzlysrác..stb..
én ajánlom,vedd meg:D amúgy megjelent már Alex Flinntől az A kiss In time,ami pedig egy Csipkerózsika feldolgozás.
8/9 anonim válasza:
sZERINTEM TUTI OLVASD EL! ÉN MOST OLVASTAM ÉS SZTEM ROHADT JÓ! UTÁNA MEGNÉZTEM A FILMET DE AZ A KÖNYVHÖZ KÉPEST TISZTA GAGYI.
9/9 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom fantasztikus könyv és könnyű a nyelvezete.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!