Szent Johanna Gimi 7?
Figyelt kérdés
Hogy tetszik ez a türkizkék szín? Szerintem gyönyörű*-* Szerintetek mi lesz benne, kik fognak szakítani?2012. júl. 15. 13:03
11/11 anonim válasza:
97% hogy Virág és Ricsi szakítanak szerintem, mert ők már túl régóta együtt vannak, ráadásul soha nem veszekedtek...
Egyébként lehet, hogy azért, mert Ricsit elüti egy autó. Valahol olvastam, hogy a 7. végén valakit baleset ér, és kerekesszékes lesz (asszem, ha jól emlékszem). Ott azt írták, hogy az vagy Robi, Andris vagy Gábor lesz, de ez csak tipp volt, úgyhogy lehet Ricsi vagy Zsolti is... meg a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!