Miről szól a Szent Johanna Gimi 3. és 4. kötete?
Ha elakarod olvasni, akkor nem lesz olyan nagy élmény ezután, de próbáltam lényegre törő lenni, és nem mondani el mindent.
A harmadik részben Virág szerelmes lesz Doriánba aki emós. Ettől befordul, és Renivel egyáltalán nem foglalkozik. Mind-e mellett Arnoldnak sincs több ideje Renire, mert el fog menni. Cortez összejön Vikivel. Emlékezetes lesz, a szilveszter. Lényegében ez a kötet a legdepressziósabb.
A negyedikben Virág és Renáta újra barátok, Kingával is egyre jobba van Reni. Ricsi és Virág összejönnek, és sok a félre értés Cortezzal is. Arnold szerelmes Renibe, és megcsókolja majd. Az osztálykirándulás a Balatonon lesz, és itt kezd várható lenni, hogy végre (!), valamikor összejön Renáta és Cortez.
A 3-ban Reni kicsit egyedul marad mert Arnoldal osszeveszik,Viragnak baratja lesz es elhanyagolja Renit....A fiuk pedig nem foglalkoznak vele annyira.. De aztan jon a szilveszteri csok.....
A 4. reszben Reni es Virag ujra baratnok lesznek es virag szakit a baratjaval ,de uj lesz neki (Ricsi). Cortezhez egyre kozelebb kerul.
Ev vegen pedig Arnold elmegy a sulibol...
Hat nagyban felvazolva korubelul ennyi..;-)
1., 2., és 4. válaszoló: Köszönöm a válaszotokat! :] Sokat segítettetek, mostmár legalább nagyjából tudom, hogy mi is történik ebben a két kötetben. És természetesen ment a zöld kéz! :D
Ja és 2. válaszoló: Nem akarom őket elolvasni, csupán érdekelt, hogy miről szólnak. :]
És végül kedves 3. válaszoló: A kommenteddel nem válaszoltál a kérdésemre, nem is segítettél semmit, szóval felesleges volt írnod. A könyveket nem olvastam és nem is fogom olvasni, csupán érdekelt a tartalmuk (ahogy az előbb is mondtam). Mellesleg a kérdésben egy szóval sem kértelek titeket arra, hogy írjátok le a véleményeteket a könyről...máskor olvasd el jobban a kérdést! És ha már nem tudsz értelmes dolgot írni, akkor inkább ne írj semmit! :]
Válaszok pedig még jöhetnek. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!