A Szent Johanna gimi-ben hogy néz ki Reni?
Figyelt kérdés
Én is olvasom a könyvet,de azt soha nem írták le (legalábbis én nem emlékszem),hogy milyen színű a szeme,a haja. Szokott csőnadrágot hordani? Meg sovány vagy olyan átlagos (se kövér se sovány)? Illetve Reninek milyen a haja?2012. júl. 12. 22:15
1/19 anonim válasza:
Akkor jó elolvashattad...Szőkésbarna haj barna szem vékony középhosszú a haja Trapáznadrágot hord(keress rá a neten)meg torna cipőt...
2/19 A kérdező kommentje:
Képzeld el elolvastam,egyedül a szemben meg a testalkatában nem vagyok biztos. Csak a 2. részben Reni vett fel csőnadrágot,de azóta csak trapéznadrágot,kordgatyát hord. Arra értettem,hogy a többiben hord-e.
Az alkatáról meg azért kérdeztem,mert Kinga is tett már rá megjegyzést,és Reni is gondolkodott róla,hogyha olyan alakja lesz,mint Kingának,akkor mást is fog hordani.
2012. júl. 12. 22:48
3/19 anonim válasza:
most már szőke, a haja, mivel melíroztatta. első, de bunkók vagyunk.
4/19 A kérdező kommentje:
És a testalkata?
2012. júl. 12. 23:15
5/19 anonim válasza:
gondolom átlagos. kinga meg olyan spotos, vékony lány. és vastag vádli szindrómája van. :)
6/19 anonim válasza:
mármint a Reninek van VV szindrómája
7/19 anonim válasza:
Az első részekben hosszú világosbarna haja van. Azután levágatja és kiszőkítik és olyan frufrut is csinálnak neki. Tehát szőkésbarna, frufrus és körülbelül vállig érő haja van.
8/19 anonim válasza:
Annyira nem melíroztatja, hogy teljesen szőke legyen, nem is tűnik fel mindenkinek. Vagyis szerintem marad szőkésbarna, csak inkább szőke, min barna. (Legalábbis én így gondolom.)
9/19 anonim válasza:
Második:Hát most istenem marha jól elolvashatta a könyveket... és szerintem totál igazam van...
10/19 anonim válasza:
szerintem meg akkor is bunkó vagy. elég ritkán említik reni kinézetét, én se mindent jegyeztem meg belőle! meg különben is, szerintem a kérdezőnek nem az szjg a világ közepe! meg amúgy is, olyan nagy probléma lenne, hogy nem emlékszik rá? szerintem annyira nem fontos dolog ez, hogy le kéne harapni érte a fejét... ha még mondjuk a pitagorasz-tételt nem tudná, azt mondom, jól van, kövezzük meg. de az csak nem olyan nagy probléma, ha nem tudja, hogy néz ki egy lúzer csaj egy tiniregényből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!