Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány éves kortól lehet könyvet...

Keitha kérdése:

Hány éves kortól lehet könyvet kiadni? Vagy teljesen mindegy?

Figyelt kérdés
Én még fiatal vagyok, nem töltöttem be a 18 évet. Ha könyvet szeretnék kiadni, akkor a kiadónak lehet-e kifogása ahhoz hogy fiatal vagyok? Vagy emiatt ne aggódjak.

2012. júl. 14. 22:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
82%

Most töltöttem be a 14et és már 2 könyvet irtam "magamnak" és most csinálom a 3.at.

És nem igaz az, hogy túl fiatalok vagyunk ahoz, hoy jó könyvet irjunk. Eggyes gyerekek érettek agyban. És a felnőttek elfelejtik , hogy ők is voltak gyerekek.

És egész komoly leli világú könyveket irok.

Ha szeretnél beszélgetni, vagy elolvashatom a könyved akkor irj privit.:)

2013. júl. 11. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sikerülhet! Akik azt mondják, hogy egy 12 éves nem lehet elég olvasott ahhoz, hogy egy saját könyvet kiadjon, annak nincs igaza! Én is 12 vagyok és szeretnék kiadni egy könyvet. A könyv jó lett de félek senki sem adna ki olyan könyvet, amit egy gyerek írt.
2013. júl. 18. 13:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Na én is pontosan így vagyok. Szerintem próbáld meg, de ha akarod, elküldheted nekem , hagy lássam, mit alkotnak a kortársaim! :DD
2013. júl. 22. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Helló

Én 12 évesen írok egy könyvet, ami egy tánctáborról szól. Most, így dolgozatidőszakban (május végén írom ezt a kommentet) ezer más dolgom is van. Még is ha van egy kicsi időm, írok és kész. Szeretném majd valamikor, pár éven belül kiadni. Tudom, hogy ilyen fiatalon sok embernek kicsi az olvasottsága. Nekem többen is mondták, hogy jókat írok, így hát megpróbálom. Próbáld meg te is! Ha nem jön össze, várj pár évet. Drukkolok neked, sok sikert! 😊

2021. máj. 28. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!