Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti mit gondoltok, Reni el fog...

Ti mit gondoltok, Reni el fog menni az SZJG 7-ben Párizsba tanulni?

Figyelt kérdés

Mert ilyet is hallottam, és hogy így lehet, hogy ők fognak szakítani. Nektek mi a véleményetek? Úgy félek ettől a könyvtől, és ahogy egyre jobban közeledik a megjelenés, egyre jobban izgulok. Laura azt mondta, a 6. volt az utolsó vidám és boldog rész. Azt mondta egy fő páros fog szakítani, VÉGLEG. :( Ricsiék túlságosan szeretik egymást, Cortezék meg ha szakítanának, akkor Reni végigszenvedné a következő 2 kötetet, meg hát 5 részt vártunk erre, és most meg ha szakítanának, biztosan visszaesne a rajongótábora, amit Laura jól tud. . Ha Kingáék szakítanának, az meg nem lenne akkora szám, ami mindenkit megrázna, hisz így is mindig vitáznak. De lehet, hogy Reni szülei mennek szét. A neten volt egy szavazás, ahol rájuk nem lehetett szavazni (mármint Reni szüleire), lehet ez volt a becsapás, hogy nehogy bármit is sejtsünk?

Szerintetek?

Ááááááááááááá!!!!!! Izgulok! :(

2012. júl. 13. 21:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az is lehet... De ez csak a mi fantáziánk :)
2012. júl. 16. 20:10
 22/24 anonim ***** válasza:
nekem arnold a kedvencem, és igen, olvastam az eddigi összeset. én annyira szurkoltam arnoldnak, imádtam a csók részt. ♥
2012. júl. 17. 02:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy Reni nem megy ki Párizsba tanulni, hiszen akkor más iskola és akkor a cím már nem SZENT JOHANNA GIMI lenne, másrészt akkor ez már kiderült volna, hiszen Arnold is a kint tanulása előtti évben ezt már tudta.

És szerintem a Ricsi&Virág páros megy szét, hiszen eddig teljesen jól kijöttek az első nagy vita lehet hogy sorsdöntő lesz.

2012. júl. 17. 21:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a kinti tanulás max. egyetemen lehet. és esetleg azt ajánlották fel neki. meg hát az útvesztő cím tuti arra utal, hogy melyik sulit válassza. mert lehet, hogy cortez külföldre akar menni.
2012. júl. 18. 04:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!