Ti mit gondoltok, Reni el fog menni az SZJG 7-ben Párizsba tanulni?
Mert ilyet is hallottam, és hogy így lehet, hogy ők fognak szakítani. Nektek mi a véleményetek? Úgy félek ettől a könyvtől, és ahogy egyre jobban közeledik a megjelenés, egyre jobban izgulok. Laura azt mondta, a 6. volt az utolsó vidám és boldog rész. Azt mondta egy fő páros fog szakítani, VÉGLEG. :( Ricsiék túlságosan szeretik egymást, Cortezék meg ha szakítanának, akkor Reni végigszenvedné a következő 2 kötetet, meg hát 5 részt vártunk erre, és most meg ha szakítanának, biztosan visszaesne a rajongótábora, amit Laura jól tud. . Ha Kingáék szakítanának, az meg nem lenne akkora szám, ami mindenkit megrázna, hisz így is mindig vitáznak. De lehet, hogy Reni szülei mennek szét. A neten volt egy szavazás, ahol rájuk nem lehetett szavazni (mármint Reni szüleire), lehet ez volt a becsapás, hogy nehogy bármit is sejtsünk?
Szerintetek?
Ááááááááááááá!!!!!! Izgulok! :(
ma 12:15
ez a Cortez-Arnold verekedés nem rossz ötlet xD
10-es: lehet! és az tök jó feszüklségkeltés lenne. több páros. :D
9: nem is rossz. egy kis verekedés.
Ugye????? :DD
Én már olyan régóta várok egy bunyóra,már vártam a 4.-ben is. Vagy Reni szülinapján is lehtett volna.
hm.. én valahogy nem látom a párizs feliratot...
amúgy a borítóból asszociált rá szerintem a legtöbb ember. mármint párizsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!