Miért nevetett Sirius Black, miután Pettigrew kishíján megölte őt? (Harry Potter 3)
Figyelt kérdés
Miután Sirius levágte Féregfatk egyik ujját, nevetett. De miért?2012. júl. 11. 14:52
11/15 A kérdező kommentje:
Hát ja.
2013. aug. 26. 09:16
12/15 anonim válasza:
szerintem Pettigrew-t nevette ki mert azhogy félrevezesse az embereket ráfogta Sirius-ra hogy ő árulta el őket.Nameg igazatok van hogy kezdett megőrülni is.
13/15 anonim válasza:
Szerintem a tehetetlenségében nevetett, és ahogyan már többen is mondták ez valamilyen hisztérikus nevetés volt. A tehetetlenség alatt azt értem, hogy miután meghalt a legeslegjobb barátja és a felesége, akivel szintén jóban volt, ezután Peter Pettigrew ráfogja az egészet, mivel Siriusnak nincs semmi bizonyítéka, szóval én úgy gondolom, hogy azért nevetett, mert nem tudott mást tenni, mint hogy kinevesse a saját szerencsétlenségét.
14/15 anonim válasza:
Olvastam egy Rowling interjút, amiben ugyanez a kérdés merült fel, és Rowling azt válaszolta, hogy ez egy keserű, örömtelen nevetés volt, és (ahogy azt már többen is írták) inkább valamilyen hisztérikus kirohanás volt, hisz épp akkor halt meg az az ember, akit a legjobban szeretett (James), és Jamesen kívül neki sem volt senkije, mert ugye a családja kitagadta stb... Meg persze magán is nevetett, mert ahogy ő is mondta: "az első pillanattól kezdve rá kellett volna jönnöm, hogy te vagy az áruló". Sirius magát hibáztatta Jamesék haláláért, mert az ő ötlete volt, hogy Petert tegyék meg titokgazdának.
A lényeg, hogy Sirius majdnem beleőrült Potterék halálába, és nagyon szíven ütötte őt Peter árulása.
15/15 anonim válasza:
Egy csapásra mindent elvesztett, ami fontos volt neki, ez teljesen összetörte. A lelkivilága összeomlott legjobb barátja halála miatt, erre Pettigrew árulása is rátett egy lapáttal, és ez a sok minden valami hisztérikus reakciót váltott ki belőle, ezért nevetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!