Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nevetett Sirius Black,...

Miért nevetett Sirius Black, miután Pettigrew kishíján megölte őt? (Harry Potter 3)

Figyelt kérdés
Miután Sirius levágte Féregfatk egyik ujját, nevetett. De miért?

2012. júl. 11. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
1.: nem Sirius vágta le az ujját, hanem Ő, saját magának. Amúgy azért, mert azt hitte, Pettigrew meghalt, és így sikerült megbosszulnia barátait, azután neki már nem számított semmi.
2012. júl. 11. 15:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló egyrészt jól írta, mert Féregfark a saját ujját vágta le.

Az első válaszoló elmélete viszont már csak azért is sántít, mert Sirius egy percig sem hitte, hogy Peter meghalt, ez azért elég egyértelműen kiderül a könyvből.

Másrészt szerintem a könyvbeli Sirius nem nevetne, ha meg kellett volna ölnie egy olyan embert, akit fél életén keresztül a barátjának hitt.

Az én meglátásom szerint Sirius részéről a nevetés valamiféle hisztériás reakció lehetett, szerintem közel járhatott a megőrüléshez, miután elvesztette Potteréket. Egyrészt ezért, másrészt szerintem saját magát nevette ki, amiért annyi éven keresztül lenézte Pettigrew-t a tehetségtelensége miatt, erre kiderült, hogy ő volt a legnagyobb kavarógép az egész bandában.

Szerintem az a nevetés nem jóízű nevetés volt, inkább tényleg valamiféle idegösszeomlás jele lehetett.

De ez csak az én véleményem.:)

2012. júl. 11. 23:23
 3/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 12. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
9%
Miért nem olvasod el a harmadik kötetet, mielőtt felteszed ide a felesleges kérdésedet? Nem nevetett, mert azt nyilván elmondta volna Harrynek, mert neki igazat mond. Szal nem nevetett, de ha észrevetted volna ezt Caramel mondta, és ő sok mindent rosszult tud, annak ellenére, hogy ő a miniszter. Leváltani! xD
2012. júl. 25. 20:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Mégis miért közölte volna Harryvel, hogy kacarászott, miután Peter meglépett? xD Ez sztem nem olyan fontos információ, amit külön hangsúlyozni kell... Honnan veszed, hogy nem nevetett, teee?:D
2012. júl. 26. 02:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak űzenem, hogy nemegyszer olvastam már a könyvet! Lehet, h egyes dolgokat félreértettem, de ettől még nem kell mindenkinek rögtön nekiesni :)
2012. júl. 29. 14:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja elég durva volt :(
2012. júl. 30. 16:03
 8/15 netti.:)) ***** válasza:
Nem lehet hogy Pettigrew rászórt valami átkot amitől megzavarodott,és ezért nevetett?
2012. aug. 6. 22:18
 9/15 A kérdező kommentje:
de ez is lehet :)
2012. okt. 1. 17:56
 10/15 Keitha ***** válasza:
100%
Szerintem is a hisztéria jele volt az a nevetés, olyan "nem hiszem el hogy te", és inkább saját magán, a kialakult helyzeten nevetett az idegösszeroppanás szélén. Elvégre elég szar helyzetben volt ott.
2013. máj. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!